Хакери нападнаха Венета Райкова

Пореден опит да откраднат профила ми, съобщи писателката

Хакери нападнаха Венета Райкова | StandartNews.com

Хакери са опитали да откраднат профила на Венета Райкова. Злосторниците не са успели да проникнат в социалните мрежи на чаровната писателката и бивша тв водеща, разкри самата тя в мрежата.

"Пореден опит да откраднат профила ми. Защо им е моят профил? Сладурчета, правя си нов профил, ако реша точно за една минута, не ме занимавайте с глупости! Тутракан в 2 през нощта? Сещам се за много по-приятни занимания в 2 часа от крадене на чужд профил. А вие приятели, ако сте нямали достъп до профила ми - това е причината", написа във Фейсбук Райкова.

Междувременно авторката се радва на голям успех. През април три от книгите й бяха с продадени тиражи. Това са "Инсомния", "Милионерката" и "Триумфът на кучките".

"Поради големия интерес към книгите ми (не знам дали не се дължи и на измисления скандал, в който ме забъркаха, ако е така - благодаря на всички хейтарюги) в момента три мои книги са с продадени тиражи! Благодаря ви за феноменалните тиражи на 8-те ми романа, всичко се дължи на читателите ми, обичам ви и продължавам да пиша", заяви Райкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай