Кейт носи голяма тайна за себе си! Коя е причината

Не уточни кой орган е засегнат от рак

Кейт носи голяма тайна за себе си! Коя е причината | StandartNews.com

Какъв вид рак има бъдещата кралица, интересува мнозина, но има причина Кейт да не разкрие цялата информация, пише Hello.

В момента тя е подложена на превантивна химиотерапия и е готова за пълно възстановяване.

„Няма да разкриваме никаква допълнителна частна медицинска информация. Принцесата има право на медицинска поверителност, както всеки.

Принцесата вече е на път да се възстанови, след като е започнала превантивна химиотерапия“, каза говорител на двореца Кенсингтън.

Видът рак, който има крал Чарлз III, също е неизвестен на обществеността.

Монархът винаги е информирал обществеността за здравословното си състояние и например открито каза, че има уголемена простата, за да повиши осведомеността за болестта, но подобно на Кейт, точната му диагноза сега се пази в тайна.

 Решението на Кейт да говори открито за битката си с рака предизвика скок в посещенията на уебсайтовете на благотворителните организации за борба с рака и NHS.

Принцесата беше похвалена за това, че смело разкри диагнозата си по такъв личен начин, а Macmillan Cancer Support каза, че онлайн трафикът към нейните страници за информация и поддръжка е бил най-висок през уикенда от първата обявена карантина за Covid-19.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай