Кейдж ревнува от Касабов

Жената на Никълъс се заприказвала с БГ мачото, който тренирал сина им

Кейдж ревнува от Касабов | StandartNews.com

Кой е този Антон, за когото постоянно ми говориш, харесваш ли го? Това питал Никълъс Кейдж приятелката си Кристина Фултън, също актриса. Тя водела първородния им син Уинстън да тренира таекуондо при Антон Касабов в Ел Ей. Накрая решил сам да провери каква е работата и отишъл лично да се запознае с БГ мачото. Двамата обаче много си допаднали и Кейдж даже дал няколко актьорски съвета на българина.

"Каза ми да се подготвям внимателно и да бъда себе си", поясни Антон, който сега танцува в "Денсинг старс". В школата на Касабов спортували също и децата на Дейвид Бекъм. Самият Антон се е учил в школата на Слави Бинев, за когото казва, че е знаел как да произвежда шампиони.

Красавецът, за когото се смята, че е сбъднал американската мечта, се е борил за мястото си под холивудското слънце 19 години. Снимал се е в доста американски филми, между които и в "Час пик" с Джеки Чан.

Сани Жекова, родната гордост в сноуборда, тази вечер ще стъпи на паркета на танцувалното шоу за първи път. Тя се впуска на дансинга заедно със своя партньор Симеон Тимов, а първата им танцова задача е джайв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай