Кантарджиев влюбен. Разкри жената до себе си

Реши да повдигне завесата около личния си живот

Кантарджиев влюбен. Разкри жената до себе си | StandartNews.com

Невероятно признание за личния си живот направи в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов” по Нова тв именитият вирусолог проф. Тодор Кантарджиев.

Той реши да повдигне завесата около личния си живот, особено по време на ковида.

"На семейството ми беше много трудно. Синът ми е голям лекар. Има семейство. По време на ковида Господ ме дари с внук с моето име", припомни той.

"На целия народ му беше трудно, на нашето семейство също", допълни професорът.

На въпрос какво е подарил на жените в живота си на 8-и март, той отвърна: "Подарявам първо уважение на 8-и март. На жената до мен подарих един апарат, не толкова хубав, като вашите камери, но почти сравним. С нея живея от около година и половина - две заедно", призна Кантарджиев. И заяви: "По време на ковида не може да се храниш само със сухоежбина. Човек има нужда до себе си да има човек, който го разбира.".

 "Любовта не зависи от годините, тя е нещо, което трябва да съпътства нормалния човек", заяви Кантарджиев.

Той бе помолен да каже някой виц, но черен, свързан с К-19. Водещият на "Офанзива" Любо Огнянов даже изпревари събеседника си и реши първи да подведе крак:

"Китайските накладки са убили пвоече хора от китайския вирус", пошегува се той.

Проф. Кантарджиев каза два вица:

"Не е ли китайско, значи не е оригинално", бе първият, а вторият: "Мъж седи в градския транспорт без маска и започва да кашля. Всички му се нахвърлят заради това, а той спокойно отговаря:

- Туберколоза имам.

Тогава всички отдъхнали с усмивка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай