Неделя,

Камелия се разкри. Получава луди пари

От: СТАНДАРТ -
5643
Камелия се разкри. Получава луди пари
A
A
A

Поп фолк дивата Камелия се разкри. Тя се се похвали, че след като напуснала димитровградската фирма, станала в пъти по-богата. Блондинката съобщи това на феновете си, с които разговаря в мрежата.

Единствената й болка била, че не го е направила по-рано. Знаем, че чипровката би шута на фирмата в далечната 2014 година. И оттогава са продуцира сама.

Изпълнителката „доля масло в огъня“, като заяви, че след като си тръгнала от „Пайнер“ се почувствала свободна, независима и правила това, което харесва. Без ограничения, „без окови“. И в добавка се видяла най-после с пари.

Както знаем, фирмата организира участията на певците си, но прибира тлъст дял от печалбата им.

„Видях се наистина с пари, откакто се самопродуцирам и организирам сама участията си по заведенията и партитата, където мога да пея. Това може да се види и от сметките ми, които декларирам всяка година в НАП“, заяви Камелия, пише kliuki.bg.

„Добре са го казали евреите. Най-добре е сам да си си господар, да работиш за себе. Изпитах на свой гръб колко са верни тези техни приказки“, добави „огън момичето“.

След като Камелия напусна „Пайнер“, още доста знакови имена напуснаха Митко Пайнера. Сред тях са Андреа, Константин, Деси Слава и още други изпълнители.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com