Кълнове в домат шашнаха ракиджия

Мъжът се чудел дали не са животинки, пита производителя с какво храни децата си

Кълнове в домат шашнаха ракиджия | StandartNews.com

Нашенец не повярвал на очите си, щом открил кълнове в сърцето на домат. Мъжът напазарувал зарзавата и започнал у дома си да реже салатата за вечеря, която планирал да полее с ракия. Внезапно обаче му приседнало, след като накълцал домата.

 

"Когато разрязах първото червено, даже симпатично посвоему доматче - ужас - от вътре се подаваха кълнове. Честно казано, първоначално ги взех за червейчета, но след обстойно оглеждане отблизо, побутване и подръпване се видя, че семчиците вътре бяха започнали да покълват", пише потресеният мъж до Нова телевизия. Той продължил да реже доматите. Половината били нормални, но в другата половина семките били покълнали. "Нали знаете, салатка, ракийка, типична спокойна вечер за средностатистическо българско семейство. Но, както казваше г-н Петко Бочаров - ДА ама НЕ", разказва перипетиите си със странния зарзават мъжът. Той обяснява, че досега не е чувал и виждал покълването да става вътре в домата. Потресеният нашенец уточнява, че след два месеца щял да навърши 46 години.

 

И с чувство за хумор допълва: "Но едва вчера разбрах какво са имали предвид в стария социалистически виц, в който героят усещал, че му никнат гърди". Човекът е категоричен, че няма претенции към веригата, от която е купил покълналите отвътре домати. Но пита дали децата на производителя на тези домати ги ядат. "Не са ли генномодифицирани тези продукти? Какво биха казали всички държавни служби, ангажирани с тези проблеми? И не на последно място - дали не сме близо до отговора на важния за всички мъже екзистенциален въпрос - дали е възможно на мъжете да никнат гърди? А защо не, след като доматите са "бременни", заключава нашенецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай