Какво вечеря вкъщи Рачков

Секс бомбата Анита му готви супа и пече банички

Какво вечеря вкъщи Рачков | StandartNews.com

Димитър Рачков високо е оценил още едно качество на любимата си Анита – въпреки че далеч не е най-голямата готвачка в България, секс бомбата се стараела и в кухнята да му докаже любовта си по всички възможни и невъзможни начини, твърдят от обкръжението на комика. Блонди изкусителката е забъркала изискана френска супа и изпекла вкусни български банички навръх именния ден на актьора. Неслучайно той е избрал да празнуват в любовен дует. Рачков вече се отчете пред приятелите и сина си Митко, когато покани цялата компания в столичен ресторант за рождения си ден на 18 септември.

Няма съмнение, че Рачков все така продължава да бъде прехласнат по гаджето си и не отваря и дума за бившата си дългогодишна изгора Мария Игнатова. Анита пък не се отделяла от комика, докато той обикаля из България със „Забраненото си шоу“, работейки най-вече за себе си, а не за продуцента Маги Халваджиян. Хубавицата гледа цялото зрелище от първата до последната минута, а после пуска в Инстаграм клипчета за успехите на Рачков.

Междувременно стана ясно, че някогашният господар на ефира ще се сдобие с конкуренция от приятел – Краси Радков също репетира уан мен шоу, а режисьор му е Съни Сънински.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай