Какво сполетя Джаферович по време на новия "Сървайвър"

На момента трябваше да преценя дали да остана там или да се върна в България, споделя той

Какво сполетя Джаферович по време на новия "Сървайвър" | StandartNews.com

Ваня и Жени Джаферович гостуваха в студиото на "Преди обед" по bTV и открехнаха завесата към едно от най-очакваните риалити предавания в ефира - Survivor.

"Беше много хубаво, интересно и различно", каза за новия сезон на формата Ваня Джаферович, победителят в последния сезон на Survivor, който сме гледали на екран.

"В предстоящия сезон на Survivor съм зад кадър. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците, и на екипа", каза Джаферович.

"Това е една страшно мащабна продукция - аз не можах да повярвам, че нещо такова може да се организира на толкова далечно място. Това, което аз правих там [Филипините], бяха епизоди за социалните мрежи и дигитално съдържание, което досега не е показвано в този формат", допълни той.

"Ще показвам как работи екипът, къде е настанен екипът, природата във Филипините, както и най-важното - първите реакции на участницитие, след като излязат от формата", каза Джаферович.

"Има сълзи, гняв, разочарование... Емоционално е и мисля, че ще се хареса на зрителите", споделя Ваня.

"Целият екип навсякъде беше с маски, сваляш я само, когато ядеш. През няколко дни се правиха тестове - скъпа и мащабна продукция е", каза Джаферович.

"За мен това е най-хубавият формат - не само откъм концепция, но и откъм красота и начин на заснемане", допълни той.

"Получих фациалис, схващане на лицевия нерв. Не можех да говоря - в началото си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценя дали да остана там или да се върна в България", споделя той.

"Казах, че искам да остана - има само някои моменти, на които не се разбира какво говоря. Продължи от втората седмица до края, страшно беше", допълни Джаферович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай