Петък,

Какво сполетя Джаферович по време на новия "Сървайвър"

От: Агенция Стандарт -
789
Какво сполетя Джаферович по време на новия "Сървайвър"
A
A
A

Ваня и Жени Джаферович гостуваха в студиото на "Преди обед" по bTV и открехнаха завесата към едно от най-очакваните риалити предавания в ефира - Survivor.

"Беше много хубаво, интересно и различно", каза за новия сезон на формата Ваня Джаферович, победителят в последния сезон на Survivor, който сме гледали на екран.

"В предстоящия сезон на Survivor съм зад кадър. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците, и на екипа", каза Джаферович.

"Това е една страшно мащабна продукция - аз не можах да повярвам, че нещо такова може да се организира на толкова далечно място. Това, което аз правих там [Филипините], бяха епизоди за социалните мрежи и дигитално съдържание, което досега не е показвано в този формат", допълни той.

"Ще показвам как работи екипът, къде е настанен екипът, природата във Филипините, както и най-важното - първите реакции на участницитие, след като излязат от формата", каза Джаферович.

"Има сълзи, гняв, разочарование... Емоционално е и мисля, че ще се хареса на зрителите", споделя Ваня.

"Целият екип навсякъде беше с маски, сваляш я само, когато ядеш. През няколко дни се правиха тестове - скъпа и мащабна продукция е", каза Джаферович.

"За мен това е най-хубавият формат - не само откъм концепция, но и откъм красота и начин на заснемане", допълни той.

"Получих фациалис, схващане на лицевия нерв. Не можех да говоря - в началото си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценя дали да остана там или да се върна в България", споделя той.

"Казах, че искам да остана - има само някои моменти, на които не се разбира какво говоря. Продължи от втората седмица до края, страшно беше", допълни Джаферович.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички