Какво разкри Гери за "Ергенът" и Виктор

Тя призна, че е експресивна и е харесала Виктор като мъж, с когото явно не са съвместими

Какво разкри Гери за "Ергенът" и Виктор | StandartNews.com

След като не получи роза от Виктор и напусна "Ергенът", Гергана Стаменова сподели впечатленията си от романтичното риалити.

„Доста силно влечение имах към Виктор, то си личи, но с него сме доста различни. Ние сме буквално огън и вода. Той е спокоен, а пък аз съм експресивна и спонтанна. В началото тръгнах по-агресивно към него, което може би му е създало грешна представа за мен“ – призна певицата в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

„Скандалите с момичетата няма как да не те изнервят. Малко съжалявам, че не тръгнах по-рязко към тях в началото. Към Виктор пък трябваше да съм по-мила. Нямах контакт с момичетата и изпитах съчувствие към Алекс. Беше ми много гадно, че никой не иска да говори с нея. Така двете се сближихме и това настрои останалите срещу мен“ – поясни Гери.

Тъй като в интернет се появиха всякакви коментари за неясната възраст на Гери, водещият я попита „Ти от 6 години си на 24. На колко си всъщност?“

„В моя канал направих видео по темата. Днес съм на 24, за утре не се знае. Скоро пуснах стори, в което бях на 37, и имаше доста коментари“ – заяви Гери, като не даде конкретен отговор.

„Рано си тръгнах. Малко нескромно звучи, но мисля, че трябваше да съм на финала на "Ергенът". С друг ерген, защото не може да си паснеш с всеки. Явно Виктор е преценил, че не съм негов тип и предстои да видим какъв ще е неговият избор“ – поясни Гергана в студиото на „Преди обед“.

Тя призна, че е експресивна и е харесала Виктор като мъж, с когото явно не са съвместими.

„Видях, че той много харесва Виктория и Алекс. При това положение каквото и да направиш, все тая“ – сподели Гери, за която Виктор веднъж коментира, че от мишленце е станала хищник.

„Две са причините за тази моя промяна. Аз по-трудно се сприятелявам и сред непознати хора ми трябва повече време, за да свикна. В това време другите вече са се сформирали в групички и аз оставам сама. Затова реших да направя нещо по-фрапантно“ – поясни певицата.

„Тръгвайки от София за "Ергенът", се бях настроила, че ще е много романтично. Виждах се като булка на финала, но там разбрах за пореден път, че трудно се адаптирам. Искам да стана по-социална. Разбрах също, че всичко може да изглежда много романтично, но, за съжаление, човек да не се чувства романтично. Вече не вярвам много в романтиката, но вярвам в голямата любов. Познавам хора, които са я срещнали. Не знам дали ще намеря моята половинка“ – призна Гери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай