Какво ни готви юнският парад на планетите

Вижте прогнозата на астролога Азарей

Какво ни готви юнският парад на планетите | StandartNews.com

Астрологът Азарей направи своята прогноза за юнския парад на планетите пред "Марица" Вижте какво вещаят звездите:

Годината на Плъха ни дава основание за едно неспирно търсене. Всеки ден, всеки час от нас се иска да настроим сетивата си като нослето на мишката и да търсим „сиренцето” на правилния избор.

Старият херметичен принцип - „както горе, така и долу”, ще ни подкрепи да свалим звездните влияния на Земята и да ги разтълкуваме като усещания, мотивация и подтици в живота.

Месеците януари, март и юни са особено интензивни с небесната си динамика.  Ние сме на прага на лятото, но идещият месец ще разнообрази живота с различни чувства, промени и нови начинания.  

Като за начало ще сме свидетели на частично лунно затъмнение на 5.06.2020, 22:25 часа

Старите автори  препоръчват да се вземат мерки за опазване здравето предимно на копитните животни – расовите коне, магаретата. Съгласно древната символика, конят е символ на човешкия ум. Това може да ни наведе на идеята да се предпазим от различни психози, паники, хипохондрии и други атаки, насочени към нашия мисловен свят.

Възможно е медиите да бъдат обект на дискусия. Звездите препоръчват да се отстояват високи морални норми сред журналистиката. По този начин те ще защитят своята чест и достойнство. Партньорствата в различни политически съюзи ще са подложени на изпит. 

На 13.6.2020 Марс ще направи съвпад с Нептун в знака Риби

Може би ще започне раздвижване на обществените настроения в страната и в Европейския съюз. Възможно е да бъдем свидетели на една обща вълна сред хората, които желаят да изразят своето мнение в отстояване на човешките права. Има вероятност цената на петрола да предизвика смут на световните пазари. 

Не трябва да ни учудва, ако някои елементи провокират определени социални идеи, с които ще се опитат да нарушат обществения мир. Протести с разумни искания ще са част от юнския спектакъл.

На 18.6.2020 Меркурий ще поиска почивка!

След три месеца напрегната мисловна дейност и дълъг домашен престой, идва време да почистим жилището си, родината си и Природата.

На 21.06.2020 в полунощ ще посрещнем лятото.

Това е един от най-радостните дни. Слънцето ще грее най-дълго, а ние ще благодарим за неговото сияние. 

Нека да е лято!

Но на сутринта ще ни бъде скрито за малко със слънчево затъмнение в 09:41, което ни обръща внимание в посока замърсяване на околната среда и най-вече на въздуха. То може да предизвика вълна от протести срещу правителството. 

Замърсяването на околната среда ще стане хит

Чистотата на въздуха вероятно ще се следи по-внимателно. Това би било добър повод да започне да се следи пръскането с различни химикали и  влиянието им върху здравето на човека и животните. Като пример може да дадем измирането на пчелите вследствие на пръскане с пестициди. Протести са възможни и във връзка с наситения електромагнитен градски фон – 5G и други лъчения. Това е подходящо време за преосмисляне на влиянието на тези технологии и разумното им модифициране, за да станат полезни, а не вредни за хората.    

Копнеехме за оживялата Природа, която някой се опита да скрие. Както дете плаче за майка си, ако е далеч, така и нашите души отронваха своите сълзи за Майката Природа. Хилядолетия наред сме се прекланяли пред нея, олицетворявайки я в Богинята Майка. Този култ бе продължен и пренесен в лоното на Богородица.

Преди около 75 години са се опитали да вземат на българина една от важните му опорни точки – земята – неговата Хранителница. А през изминалите месеци се опитаха да не ни допуснат до Лечебницата ни. Те са едни и същи. Онези, които искаха да срежат стълбата ни към Небето и да ни направят сляп народ за Божественото. Както тогава, така и днес, не успяха.

Българинът се слави със своето твърдоглавие

Точно то се оказа полезно за оцеляването му в това кризисно положение. Къде скришом, къде показно се докосвахме до живителния извор. Това не е за хвалба, а за принципно отстояване на позиция, за отстояване на право на живот.

Природата не е фон, не е средство, не е условие. Тя е била преди нас и ще бъде след нас. Тя е наша опора и наш дом!

Вярвам, че имахме време да оценим колко ни е скъпа и ценна. Вярвам, че по-ревностно ще я пазим и съхраняваме.

Пътят назад ни е отрязан!

На 23.6.2020 Нептун ще започне своето ретроградно движение

Вероятно Министерството на здравеопазването ще анализира своите грешки през изминалите месеци, тъй като трудовата заетост ще страда. Има вероятност да се обмисля реформа в здравната система.  

На 25.6.2020 Амур ще се събуди от своя дълбок сън и ще прониже заспалата Венера с любовната си стрела.

Богинята на Любовта отново ще ни дарява със своите ласки и копнежи. 

След период на осмисляне на интимния и брачния живот, време е за любов и емоционално общуване. Периодът е подходящ за започване на нови познанства. Смело напред!

На 28.6.2020 войнственият Марс ще навлезе в своето царство на зодиакалния знак Овен

Подземният свят ще изпита силата на държавата. Могат да се забележат напрегнати международни отношения. 

На 30.06.2020 Юпитер ще сключи отново съвпад с Плутон, но и двете планети ще са ретроградни.

Съдебните власти ще разкрият тайни далавери по високите етажи на властта в особено големи размери – в сферата на опазване на околната среда, изгаряне на чужди отпадъци.

Време е да се зачеркнат старите модели и да се започне на чисто!

Периодът е благотворен за работа по възстановяване и реформиране на съществуващи културни, просвети­телски и духовни организации. Научните изследвания ще получат нов импулс в своето развитие. 

Подгответе се за разширение на скритите ви способности и за трансформиране на живота ви.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай