Какво не се подарява в Годината на Тигъра

Звярът не харесва парфюми и котки-касички

Какво не се подарява в Годината на Тигъра | StandartNews.com
  • Съобразете се с природата на хищника
  • Звярът не харесва парфюми и котки-касички

2022-а е годината на Черния воден Тигър, според китайския зодиак. Макар че започва на 1 февруари, е добре да се съобразите с природата на този хищник, когато избирате коледни подаръци.

Около празниците има много легенди и суеверия, както и съвети какво да подарите на любимите хора в празнична нощ, за да имате добра предстояща година.Добре е да помислите за подарък предварително, за да не се превърне предпразничното време в забързана суматоха и да загубите ценно време в магазините. Затова вземете решение за подаръци предварително.

Според астролозите при избора им трябва да се спазват прости правила. В годината на Тигъра ненужните дрънкулки определено няма да донесат добро. Дори красиви предмети, които нямат практическа полза, няма да се харесат на звяра.

През 2022 г. също не трябва да подарявате парфюм. Първо, никога не можете да сте сигурни дали сте улучили аромата и второ, символът на годината не харесва подобни подаръци. Най-добре е да отидете с любимия човек до магазина, където той сам да намери продукта, който харесва.Неуспешен избор са шампоани и различни видове душ гелове. Като цяло всичко, свързано с личната хигиена, може да се счита за подарък за ежедневието. Тигърът няма да хареса този подход.

Същото се отнася и до неща, които могат да се нарекат символика и напомнят за личните лоши навици на човек. Не трябва да насърчавате такъв начин на живот и да дарявате наргилета със скъп алкохол, пепелници и чаши.Още едно "не" - фигурки и касички с котки. Помнете кой е стопанинът на предстоящата 2022 г. - той не бива да бъде обиждан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай