Какво е сити брейк?

Кога е най – удобно за пътуване в чужбина?

Какво е сити брейк? | StandartNews.com

По студените месеци от годината са прекрасно време за малко city break. Чудите се какво е това?  City break е идеалната възможност за кратко пътешествие. В повечето случаи то може да бъде реализирано през уикенда.

Когато сме на city break ние можем да обиколим европейските столици или други любопитни дестинации от континента.

Според експерти в момента е правилното време за пътуване, защото температурите са ниски, а по летищата няма чак такъв голям брой хора.

Всеки може да избере своя city break няколко месеца преди това. Например за зимните празници е добре да се запишете през есента, за да изкарате незабравима Коледа и Нова година.

Туристическата агенция eSky разработи специална платформа за настаняване в хотели за city break. За всеки вкус са избрани различни категории: Last minute, Коледа, Нова година, Октоберфест, Европейски столици и др. Чрез сайта можете да спокойно да изберете своята дестинация, като да бъдете спокойни, че вашите очаквания ще бъдат позитивни. Целият този процес може да стане само за няколко минути.

Според eSky най- търсените градове са Берлин, Виена, Барселона, Рим, Прага, Венеция, Лисабон и много други

В днешно време вече всеки резервира предварително. Минаха времената на директното отиване в дадена локация и търсене на място.

 Чрез платфората на eSky можете да се насладите на прекрасни празници в чужбина или пък просто почивка през петък, събота и неделя.

 Приятен city break!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай