Какво е научила Тони Димитрова от родителите си

И двамата са били хора, които много държат на дисциплината

Какво е научила Тони Димитрова от родителите си | StandartNews.com

Тони Димитрова разказа в ефира на bTV за рождените дни, които е имала като дете. Тя сподели, че празненствата са били скромни, защото родителите ѝ не са можели да си позволят да харчат много пари. А причината за това е, че рожденият ѝ ден е на 10 януари – дни след коледните и новогодишни празници, които са свързани с купуване на много подаръци и съответно с харчене на много пари. Въпреки това бъдещата певица си е изкарвала много добре с приятели.

Тя разказа, че родителите ѝ са я научили най-вече на трудолюбие, коректност и почтеност. И двамата са били хора, които много държат на дисциплината – майка ѝ е учила за учителка, а баща ѝ е бил военен. Колкото и да е изненадващо, военният е бил по-мек с децата си.

Тони Димитрова е имала шарено детство, изпълнено с много местения. Първите си години е прекарала в Звездец, след това са заминали за Сливен, а накрая и за Бургас – любимия град на певицата.

Тя сподели, че ѝ е тъжно за децата днес, които са по-отдалечени едно от друго, отколкото когато и да било. От една страна причината за това са противоепидемичните мерки, които пречат на отношенията на всички, но от друга са и мобилните телефони, които отвличат цялото им внимание.

През 2020 г. тя беше една от първите публични личности, които призоваха хората да са по-сплотени пред лицето на пандемията. За нейно разочарование, това не се случи, а дори напротив – хората се разделиха на лагери.

Затова певицата си е създала безотказна система за справяне с твърде агресивни и шумни хора в социалните мрежи. Ако попадне на такъв, просто го блокира и вече не се занимава с него.

Все пак се надява тези хора да не станат част от онези над 32 000 семейства, които пострадаха от вируса. Самата тя загуби близък и разбира болката на тези семейства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай