Какво да не правим преди Нова година

Ето ги и съветите

Какво да не правим преди Нова година | StandartNews.com

Нова година означава нова енергия. Все пак е по-добре да направите някои неща преди самия празник, за да не си навлечете неприятности. Но ето какво НЕ трябва да правите преди Нова година .

Какво да НЕ правим преди Нова година?

·       Не трябва да теглите заеми преди Нова година и да вкарвате нова енергия. Също така няма нужда да давате пари назаем. Напротив, по-добре е да затворите отговорностите си и да изплатите всички дългове.

·       Преди Нова година не бива да се подлагате на операция или опасни за здравето процедури, включително пластични операции. Разбира се, ако няма спешна нужда от това. 

·       Препоръчително е да изключите всички екстремни спортове от развлекателните дейности. Няма нужда да изкачвате Елбрус или да скачате от парашут на Нова година. Много е опасно!

·       Няма нужда да ругаете. Не можете да напуснете дома си и да съсипете семейството си. Преди Нова година е по-добре да се опитате да създадете най-комфортната среда и да празнувате следващата година в любов!

·       Не можете да изразходвате всичките си резерви. Напротив, трябва да се опитаме да увеличим финансовата си възглавница, за да влезем в новата енергия с пари.

·       Няма нужда да експериментирате с външния си вид. Ако не можете да си представите нова прическа, тогава не трябва да изпълнявате тази идея. 

·       Не можете да правите големи транзакции. Например покупка на апартамент. По-добре е да направите това през първия месец на новата година.

·       Можете да помислите за смяна на работата, но е по-добре да смените работата си в новата енергия на годината.

·       По-добре е да не започвате ремонти в края на годината, а да ги отложите за началото. И ако ремонтът вече е в ход, тогава трябва да се опитате да го завършите възможно най-бързо.

·       Всички планове трябва да бъдат обмислени, анализирани и планирани, но трябва да започнете в края на годината! Енергията на отиващата си година е сложна и тежка. Плановете и всякакви процеси могат да се забавят и да не дават резултати дълго време. Но това е най-добрият период да завършим нещата и да обобщим изминалата година! 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай