Каква е връзката на Мария Бакалова с Ергенът?

Холивудската звезда спретна невероятно преживяване на гаджето си

Каква е връзката на Мария Бакалова с Ергенът? | StandartNews.com

Невероятно преживяване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария Бакалова на Гаджето си Валери Григоров-младши. Тя го заведе да се посмеят заедно на премиерата на книга, писана само от жени. На сцената в последния момент се появи и плюс сайз моделът Пам Велидис - една от най-обсъжданите участнички в „Ергенът“, която блести с интелект и лъчезарно излъчване.

Симпатягата Валери, който нашумя покрай участието си в риалити шоуто "Игри на волята", е син на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. А актрисата Мария Бакалова, която прослави България и Бургас по целия свят, обяви новината за връзката им навръх Свети Валентин. От тогава двойката се показва без притеснения в публичното пространство, пише "Флагман".

Премиерата на сборника "Виж сега, моето момиче" бе снощи в столицата. Книгата излиза с кауза – да подкрепи жени, устремени да се развиват в сферата на културата и образованието тук, в България.

Мария Бакалова и Валери Григоров се посмяха с истории от книгата, изпълнени прекрасно от авторите Ваня Щерева, която дори стоеше до светската двойка, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис, която се включи извънредно.

А като специален гост на събитието Мария Бакалова обеща да се включи със своя история в следващото издание на сборника.

Книгата ще бъде представена и в Бургас и Варна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай