Как си отиде Сия от Фермата. Дъщеря й проговори

Какво написа тя в социалните мрежи

Как си отиде Сия от Фермата. Дъщеря й проговори | StandartNews.com

Скръбта на близките на Сия от Фермата, която почина неочаквано, е много голяма.

Тъжната вест за Анастасия предизвика шок в социалните мрежи.

Тя си отиде в цветущо здраве на 45 години.

Първоначално никъде не бе спомената причината и мнозина помислиха, че е страдала от някакво заболяване.

По всички личи, че не е така. 

Майтапчийката от „Фермата 7“ Анастасия Жайгарова явно е потискала в себе си емоционалното си страдание.

В момента апартаментът и в "Бъкстон" е запечатан, а разследващи уточняват обстоятелствата на смъртта. Основната версия е, че сама е сложила край на живота си, предаде "Хот нюз".

Семейство и приятели ще я изпратят във Варвара през идния уикенд.

Блондинката е завършила актьорско майсторство, но е работела като фризьорка. Има дъщеря Теа, която е отгледала сама, припомни woman.bg. 

Теа написа в социалните мрежи: "Майка ми не е сред нас вече, но всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да иска, дори когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, за да предавате нейната любов. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя казваше “Нас ни дели един вагон книги.”… А може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и във всеки друг мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете". 

Приятели и колеги събират пари, за да погребат Сия, ето какво споделиха те: "Бихме искали да я изпратим достойно. Бихме искали детето ѝ да посрещне дните без мама честно. Те ще бъдат дълги, но Теа ще се справи. Все пак, дъщеря е на майка си.

Оставям сметката на дъщерята на Сия и вярвам, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на Теа Христова Христова".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай