Как Хари и Меган ще кръстят дъщеря си

Не е изключено херцозите да кръстят момиченцето на кралицата или на покойната майка на принца

Как Хари и Меган ще кръстят дъщеря си | StandartNews.com

В интервюто си пред Опра Уинфри, Меган и Хари съобщиха, че второто им дете ще бъде момиче. Малко след това веднага започнаха предположенията за името и букмейкърите вече пуснаха прогнозите си как най-вероятно херцозите на Съсекс ще нарекат детето си.

Името Александра е отбелязано като фаворит, тъй като се смята, че двойката може да избере друго име, започващо с буквата А, след раждането на сина им Арчи Харисън. Според друга версия детето може да бъде кръстено на британската кралица Елизабет II.

Вероятността детето да получи името на покойната майка на принц Хари – принцеса Даяна, е 10:1. Това мнение споделят от две букмейкърски агенции.

Името Дория, както се казва майката на Меган Маркъл, е оценено с 25:1.

Името Алегра остава претендент с 11:1, тъй като се съобщава, че покойната принцеса Даяна е харесвала името и е щяла да го избере, ако някога е имала собствена дъщеря.

В същото време букмейкърите признават, че не са успели да предвидят как Меган и Хари ще кръстят първото си дете. То получи името Арчи, което не беше в списъците им. Затоваспециалистите и сега предполагат, че Меган и принц Хари могат да изберат по-традиционно име за второто си дете.

Херцогинята на Съсекс не е уточнявала кога точно очакват щастливото събитие, но се смята, че събитието ще бъде през лятото и по-конкретни юли месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай