Как да регулираме умората и да подсилим имунната система?

За да се предпазим от настинки и боледуване е важно да сме здрави и най-вече да имаме функционираща имунна система

Как да регулираме умората и да подсилим имунната система? | StandartNews.com

През зимните месеци е по-вероятно да влезете в контакт с различни болестотворни микроорганизми. За да се предпазите от настинки и боледуване е важно да сте здрави и най-вече да имате функционираща имунна система. Организмът има нужда от разнообразни хранителни вещества и витамини, които му доставяте чрез храната.

Когато избирате пресни плодове и зеленчуци, риба, ядки, пълнозърнести култури и други, вие допринасяте за това да имате повече енергия и защитните ви функции да са на ниво. В допълнение към здравословния и балансиран начин на живот може да приемате и добавката Регулатпро Био, казват от Ведра.

Какво включва здравословният начин на живот?

Преди всичко е от значение да настроите ежедневния си режим така, че да се храните с пресни и витаминозни храни в подходящо съотношение. Избягвайте рафинираната захар, пърженото, газираните напитки и преработените храни. Използвайте достатъчно подправки и билки, които също допринасят за здрава имунна система. Не е за пренебрегване и физическата активност, допълват от Ведра.

Ако имате възможност да спортувате, правете го ежедневно, а в противен случай се разхождайте минимум по един час на ден. Важно е да се пие достатъчно вода, тъй като тя помага за производството на лимфа, която носи белите кръвни клетки на имунната система. Приемът на пробиотици и хранителни добавки също може да бъде много полезен, смятат от Ведра.

регулатпро био

Как да подобрим работата на имунната система?

Модерните хранителни добавки са разработени, за да допринесат за повишаване на енергията в организма и да засилят имунната система, казват от Ведра. Регулатпро Био съдържа специална есенция, в чийто състав влизат био билки, зеленчуци и плодове и ядки. Те са обработени по специален начин, чрез каскадна ферментация, за да се извлече максимума от полезните им свойства. Това позволява много лесно да се възприемат от тялото и да окажат своя ползотворен ефект. От онлайн магазин Ведра ще споделят няколко от причините, да приемате имуностимулатори или имунорегулатори като Регулатпро Био:

  • регулират функционирането на имунната система – от нея зависи общото здраве и кондиция;
  • повишава се усещането за енергичност – активизират процесите в клетките и възстановяват тяхната работа;
  • детоксикират – действат пречистващо и поддържат балансирана чревната флора;
  • засилват защитните функции на организма – ставате по устойчиви на различни вируси и бактерии.

Екипът на Ведра препоръчва да използвате редовно подходящи хранителни добавки. Тези био продукти са полезни за цялото семейство, защото нямат добавена захар, алкохол, оцветители и консерванти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай