Изповед! Какво става с Наталия Симеонова

Феята на любовта не е давала интервюта от близо 2 години

Изповед! Какво става с Наталия Симеонова | StandartNews.com

Наталия Симеонова не е давала интервюта от близо 2 години. Но днес Феята на любовта гостува в студиото на "Тази сутрин", където бе абсолютно откровена и автентична. 

От година и половина водещата на предаването "Море от любов" живее във Флорида заедно със съпруга си, музиканта Денис Ризов. Преди години двамата се разделят, но никога не са се развеждали.

"По-спокойно от всякога е моето море от любов сега. Отчиташ грешките си, искаш прошка и продължаваш напред" - споделя тя за отношенията им в момента.

Уточнява, че Денис е лесен за контактуване и дори караниците им били много кратки сега. Според нея тайната на успешната връзка се крие в това в нея да има "и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания."

Дъщеря им Виктория наскоро се е дипломирала. За нея майка й казва, че е "изключително благородна, спокойна, разумна и мъдра. Надмина моите очаквания!"

По около 700 писма седмично получавала навремето в "Море от любов" Наталия. Дори след спирането на предаването, в което много двойки получаваха втори шанс за връзката си, тя продължава да помага на хората и тяхната любов.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай