Изненадващ обрат в "Един за друг"

Буря от емоции в романтичното предаване

Изненадващ обрат в "Един за друг" | StandartNews.com

Неочаквани обрати предизвикаха буря от емоции в романтичното предаване „Един за друг“. След трудно гласуване и много сълзи, тази седмица нито една двойка не напусна вилата на любовта. Сапуненото изпитание за двойки завърши с победа за Кристина и Артьом, които добавиха 3000 лв. към своята сметка. На дъното на класацията останаха Милена и Цветелин, които се представиха най-зле и в индивидуалните игри. Останалите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван, Алекс и Феодор.

След отлично представяне в индивидуалните игри и отборното предизвикателство, „Супердвойка на седмицата“ отново станаха Радина и Петър. Двамата трябваше да изберат коя пета двойка да се присъедини към вече номинираните четири. Изборът им падна върху Поля и Здравко, а аргументите в подкрепа на решението им поставиха под въпрос тяхната искреност.

В изпитанието за спасение, двойките трябваше да изядат три понички, поставени при трудни условия. Алекс и Фео бяха най-бързи и първи се спасиха от елиминация, но задачата се оказа твърде трудна за Иван, който не даде всичко от себе си и се отказа. Цветелин пък не беше достатъчно бърз и с неговата партньорка станаха втората двойка, която се бори за оставане във вилата на любовта.

След почти равностойно и много емоционално гласуване, участниците, които събраха по-малко подкрепа бяха Александрина и Иван. Емо Чолакова обаче съобщи, че тази седмица нито една двойка няма да напусне надпреварата. “Имате няколко дни да докажете на всички, че вашето оставане в предаването си е заслужавало“, добави още водещият.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай