Вторник,

Изненадаха Силвия Кацарова! Ето реакцията

От: Редактор -
5363
Изненадаха Силвия Кацарова!  Ето реакцията
A
A
A

Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на любовта и не го крие от никого. Щерката на Силвия Кацарова отново има връзка с чеха Ян, който е бивш национален състезател по хандбал,

И този път Теди Кацарова не изневери на стила си да се влюбва в чужденци. А заради нея чехът вече не живее в Прага, а у нас. Това, което завари тук обаче, по-конкретно като реакция от страна на майката на Теди - голямата певица Силвия Кацарова, е нещо, което със сигурност ще помни цял живот.

Тя подслони новия зет и му донесе голяма радост.

"Решението ми беше трудно, но си заслужаваше. Обичам Теди и тя е на първо място в живота ми в момента", признава Ян, който вече подари пръстен на любимата си. И добавя: 

"Адаптацията ми беше по-лесна, но манталитетът на хората тук ми е различен. Теди се грижи много за мен, готви много вкусно, знаете, че има и книга за готвене. Тя ме оставя да си гледам спортните канали и е изключително красива и лъчезарна".

Бъдещият зет на Силвия Кацарова признава, че семейството му липсва, но пък те били само на три часа път от София. Теди пък, не може да скрие усмивката от лицето си, както и щастието, че мъжът й е много романтичен, и често й прави изненадиq, пише Шоу Блиц. .


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com