Изненада за феновете! Новите изяви на Евгени от “Ергенът”

Пианистът свири в елитни заведения

Изненада за феновете! Новите изяви на Евгени от “Ергенът” | StandartNews.com

В последно време известността на Евгени Генчев започва да показва и лошата си страна. При това за нещо много по-фундаментално в живота му от избраницата му Валерия, която поне публично не се вижда да е до него. В социалните мрежи нашироко се обсъжда поредното „турне“ на Генчев. То не е на големи концертни сцени, а по ресторанти.

Скъпи и изглеждащи луксозно, но все пак заведения смениха Античния театър в Пловдив и други знаменити храмове на културата като пространства, където Евгени изявява таланта си. Изпълненията с храна и напитки на Генчев доста свалиха реномето му на концертиращ пианист. Именно като такъв той беше представен от bTV по време на „Ергенът“, пише Vihrogon.

Сега обаче започва все по-силно да се налага мнението, че Евгени изобщо не музикант на това високо ниво, на което се твърди, че е. Още повече, че той често рекламира сам ресторантските си рецитали, като постоянно заявява, че това е „уникално“ събитие. Въпросните събития обаче са почти всяка седмица, което ги прави по-скоро занаятчийски прояви, не пориви на истински артистизъм и високо изкуство.

Надушат ли фалш, хората никак не се смущават да се подиграват. И Евгени Генчев отнася доста такива в социалните мрежи. Ето някои от коментарите за „концертите“ му с тристепенно меню: „Йесссс… свири по българските кръчми. Уникален напредък.“ „Ти и по ресторантите ли взе да свириш?“ „Скоро и в Пайнер Мюзик…“ Прави впечатление, че Евгени не отговаря на подобни подмятания. Той обаче твърдо мълчи и по другата тема, която се обсъжда в профила му. А именно – защо след края на „Ергенът“ нямат нито една обща снимка с годеницата му Валерия. Доста хора че чувстват излъгани, че уж романтичната история между тях изчезна така, сякаш е била преструвка заради парите от наградата в риалитито по bTV и безплатната реклама, която участието в „Ергенът“ носи. А може би това е самата и истина?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай