Вторник,

Изненада! С кого Ева замени Виктор след "Ергенът"

От: Агенция Стандарт -
3763
Изненада! С кого Ева замени Виктор след "Ергенът"
A
A
A

Певицата Ева Георгиева-EVA озари с много чар романтичното риалити „Ергенът“. В един от епизодите тя дори стана "Мис Бодрум" и получи специалната бяла роза, но въпреки всичко миналата седмица тя отпадна от надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов.

В „Преди обед“ винаги усмихнатата Ева сподели емоциите си от шоуто.

„Влязох в предаването с намерението да се забавлявам и си казах: Аз съм шоумен, нищо чудно и да се влюбя по телевизията. Точно тогава се бях разделила с моя дългогодишен приятел Алекс Кипров и реших да се запиша. Бях самотна, сингъл певица, един ден пускам телевизора и точно в това време дават реклама на „Ергенът“. Аз съм зодия Близнаци и смятам, че всичко е съдба“ – разказа Ева.

На първия кръг на кастинга тя отговаря в продължение на часове на 160 въпроса. Месец по-късно я викат за кастинг на живо и точно тогава тя вижда Виктор за първи път в телевизионна реклама.

„В предаването започнах да общувам с него и като се опознахме, си се влюбих. Аз съм влюбчива натура, с детски характер, детска душа, чиста, сладка и невинна. Виктор ми се стори много зрял и мъжествен“ – сподели певицата.

Относно конфликтите и лагерите в риалитито тя коментира, че е много адаптивна личност.

„То не се видя на екрана, но много развеселявах всички. Бях като слънчицето, а и често им пеех. Аз май съм единствената, която успя да схване Александра. По принцип успявам да разбирам хората. Така съм възпитана – да съм отворена към хората. Харесах Алекс и за мен тя е фаворитката за победа. Станахме приятелки и в живота“ – призна Ева.

Тя коментира, че в „Ергенът“ всичко може да е подло – всяка усмивка, всяко прекъсване на малките срещи.

„Все пак ние не сме там, за да правим приятелства, а да се борим за този мъж. Изглеждаше, че повечето го харесват, а това прави борбата истинска. Не очаквах да има чак толкова обиди и такова напрежение, но аз не влизам в конфликти“ – поясни EVA.

Като носителка на бялата роза тя имаше право да измести някоя дама от срещата й с Виктор и това се случи с Ния-Косара.

„Бих взела срещата на всяка една от дамите, иначе Ния-Косара е страхотна“ – коментира певицата.

Тя е дъщеря на Теди Георгиев – първият диско певец в България.

„Той ми е дал всичко, което трябва да знам за сцената и за артистичното поведение. Винаги ме е подкрепял. Пея от най-ранна възраст. От 1 до 12 клас бях в Детския радиохор. Наричаха го момичешката казарма, защото е с много трудни кастинги за влизане и стриктен режим. Обиколихме света, ходихме и в Япония, а Христо Недялков бе невероятен ментор и лидер“ – разказа EVA.

На финала на разговора тя призна, че месец след „Ергенът“ отново се е събрала с приятеля си Алекс Кипров.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com