Изненада! Появи се в ефир новата Станкулова

Коя е поразителната прилика

Изненада! Появи се в ефир новата Станкулова | StandartNews.com

Голяма изненада се получи в студиото на известно наше предаване.

Панелистът на Гала Дарин Ангелов доведе в студиото на „На кафе” дъщеря си Дария. Това предизвика общо умиление в екипа на предаването, а не след дълго момичето беше обявено за новата Никол Станкулова.

Причината за това обаче е малко по-особена. Красивото дете може наистина да се превърне в красива жена като синоптичката на Нова телевизия. Но приликата между Дария и Никол е в това, че обичат да бодат панелистите с молив. Наскоро, когато Станкулова пак беше гост при Гала, всички мъже на панела се оплакваха от този неин навик.

Дъщерята на Дарко направо татуира ръката на Жоро Блажев с молива, който ѝ бяха дали. Иначе, детето се държа доста послушно, особено в сравнение с други деца на български звезди, попаднали в жив ефир.

В bTV например още помнят гостуването на Асен Блатечки и сина му, както и на Вики от „Мастило” с дъщерите ѝ. За последната се говори, че е била забранена за канене, след като едно от децата ѝ заяви, че всички нейни приятели мразят bTV. Според някои пък тази случка е причината Петя Дикова да изгуби мястото си на водеща в телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай