Изненада! Кой още иска да избяга от Бъкингам като Хари

Задава ли се нов "Мегзит"?

Изненада! Кой още иска да избяга от Бъкингам като Хари | StandartNews.com

Принцеса Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк може би ще направят свой собствен „Мегзит“ в обозримото бъдеще. Те също могат да помислят да се оттеглят от кралските задължения и да се преместят в Калифорния, като последват стъпките на принц Хари и Меган Маркъл. Това може да стане след раждането на второто им дете. Принцеса Юджийн обяви бременността си миналата седмица.

Вътрешен човек съобщава, че семейство Съсекс вече е изпратило на най-малката дъщеря на принц Андрю подробности за домовете близо до мястото, където самите те живеят в Монтесито, пише tialoto.bg.

Отбелязва се, че принцеса Юджини и Джак Бруксбанк обмислят дом в района на Западен Холивуд в Лос Анджелис като отправна точка. Планират първо да наемат къща, а по-късно да обмислят покупка на имот.

Принцеса Юджийн вече е запозната с живота в Америка. Тя прекарва две години в Ню Йорк (2013-2015), когато работи в аукционната къща Paddle8.

В момента двойката живее в Обединеното кралство и отчасти в Португалия, където Джак работи в областта на луксозните недвижими имоти за Discovery Land, чиито основни имоти обаче са разпръснати из Съединените щати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай