Изненада! Ето кой сватоса Мария Илиева и Междуречки

Благодарна съм на човека до мен, че ме забеляза, заяви хитовата певица

Изненада! Ето кой сватоса Мария Илиева и Междуречки | StandartNews.com

Мария Илиева дължи щастието си в личен план с бизнесмена Александър Междуречки на колежката си Сантра, а любопитната подробност издаде самата тя в скорошно телевизионно интервю.

"С Мария бяхме на плаж, когато те се запознаха. Един приятел ни предложи да излезем, а тя отсече: "Изобщо не ми се излиза!". Тогава аз дадох зор: "Нещо си се объркала, излизаме на 100 процента!", разказа Сантра. А според Мария тази среща в обща компания е била случайна, но съдбоносна.

"Благодарна съм на човека до мен, че ме забеляза. Защото дава такъв уют и комфорт на душата ми, че се чувствам на най-хубавото място, на което съм била", споделя на свой ред изпълнителката на хита "Видимо доволни".

Мария роди двете си деца, които са от различни бащи, в по-зряла възраст, но по думите ѝ не е отлагала този важен за всяка жена житейски етап заради работата си.

"Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака последният момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх или притеснение, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот," откровена е музикалната звезда.

"Моята любима баба, за разлика от майка ми, която е фин и деликатен човек, постоянно ми говореше, че иска да ме види с дете. Казваше ми: "Няма ли някое добро момче за тебе?! Аз много искам да стана прабаба", разказва с усмивка Илиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай