Топ 9 на най-одумваните! Измъчвай ме, но ме обичай

Топ 9 на оборотните БГ двойки

Топ 9 на най-одумваните! Измъчвай ме, но ме обичай | StandartNews.com

Годеж, сватба, раздяла и развод дебнат някои от известните двойки в родното така наречено светско пространство. 2021 година по-скоро се случва под знака на Меркурий – тъкмо три пъти за 12 месеца, отколкото с благословията на Купидон. Затова навръх Свети Валентин ви предлагаме топ 9 на най-одумваните любовни партньори.

Димитър Рачков и Анита

Магърдич Халваджиян сподели с целокупния народ от ефира на Нова телевизия, че Димитър Рачков ползва заслужена почивка - продуцентът се пошегува, че актьорът е в изгнание, което пък навежда на представата за далечна дестинация на Изток, която обаче няма общо с клошарската визия на актьора от клипа, рекламиращ новото му шоу. Неслучайно се разнесе версията, че Рачков е грабнал Анита под ръка и се радват на други географски ширини.  Така че накратко: Митко като нищо би паднал на коляно – в София или в Занзибар, за да предложи сърцето и името си на Анита, която може да му бъде дъщеря. Вероятно ще научим някоя и друга клюкичка около двамата на 7 март, когато най-после тръгва телевизионното предаване  на комика, който умее да бъде силен и в драмата, но в нея засега няма пари.

Кубрат Пулев и Андреа

Дали Кобрата и Андреа са заедно? Реклама, бизнес или мистификация би било да се щракнат рамо до рамо някъде по Свети Валентин? Всички знаем за изневярата му с бизнес партньорка, за последвалите изблици на поп фолк гърлата, за съвместния им полет до Лондон и снимания високобюджетен клип след това. Лав сторите им започна през 2007-ма, след като се запознаха в заведение. В интервю през 2009-та Пулев призна, че е било любов от пръв поглед, което пък определи като Божа работа. Връзката им оцеля дори и при "Суши скандала", но се сгромоляса в коронакризата, а се заричаха да имат пет деца. Затова най-новата мълва гласи, че на Кобрата вече му е писнало да е ерген и иска семейство, а Андреа най-после се е навила да му роди наследник.   

Александра и Даниел Петканови

Александра и Даниел Петканови се намърдаха сред „каките и батковците“ главно поради две причини: тя се брои за един от най-високо платените инфлуенсъри – има 463 хиляди последователи, а той осребри близкото си минало, в  което беше репортер на Милен Цветков. Около съпрузите наскоро замириса на развод, после се разбра, че драмата не е пи ар, а е истинска – тя му каза публично, че остава с него заради детето, а след това семейството отлетя в топлите страни. Дали и до кога Дани Петканов и жена му ще се водят брачни партньори, може само да се гадае. Засега се знае, че той отново ще води със Сашо Кадиев „България търси талант“, но тя е аут от интернет рубриката на поредното издание. Говори се, че именно след цирка с раздялата новите шефове на Би Ти Ви са побързали да се освободят от дългокраката брюнетка. Вероятно е Петканови да са спрели с изцепките и да са се отказали от развода, та поне той да запази мястото си в „Талантите“. 

Александър Кадиев и Таня

Александър Кадиев пък съвсем го раздава като напорист ерген, въпреки че все още поне публично се води обвързан с Таня, майката на дъщеря си. Актьорът от Малък градски театър „Зад канала“ често е забелязван в Манастирски ливади, където се смята, че живее новото му нежно завоевание. Той не обелва и дума по темата, но се говори, че периодичните му закъснения за ефира на „Преди обед“ са резултат на трафика между тузарския квартал и малкото НДК, където са студиата на Би Ти Ви. Таня също си мълчи, но тя се опитва да преживее травмата от две трагедии в семейството си и едва ли й е до забежките на Кадиев. Преди време обаче Катерина Евро написа, че е хубаво всяко дете да расте с двама родителите, надявайки се, че синът й ще го прочете. Някъде обаче коментира, че не вижда защо да остане с една и съща жена до края на живота си. С две думи: Кадиев като че ли е в ефективна раздяла.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Един от най-активните и атрактивни театрали и кинаджии и определено най-красивата моделка, снимаща се във филми, не споменават думата „сватба“.  Блатечки и Диляна се събраха дискретно и без излишен шум, след като няколко години не слизаха от върха на жълтите страници. Актьорът, режисьор и продуцент просто изчакваше дъщеря му от първия брак Катерина да завърши гимназия, преди да се отдаде напълно на сина си Борил и майка му. Сега е доволен, защото децата му се обичат и той няма нужда да избягва папараците – не че някога ги е взимал насериозно. Но дали Асен на някой Свети Валентин би направил предложение на Диляна, на което тя не може да откаже, няма как да знаем. Още повече че те не биха и разказали, та дори вече да се е случило. Сега очакваме следващия филм на Блатечки, в който се очаква да има роля и за Диляна. Това ще бъде разтърсваща любовно-мистично-криминална история по български роман. 

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова, която от 22 февруари ще гледаме в „Като две капки вода“, засега твърди, че животът й с Гринго отново е цветя и рози. Ромският славей няколко пъти се събира и разделя със законния си съпруг, докато на финала се разведоха. Певицата доста пострада от някогашния бодигард в мерака да се прави на Уитни Хюстън, но въпреки това май все още е влюбена в него. След скандали и ограничителни заповеди отношенията между тях тръгнаха на по-нормални обороти – или поне отстрани изглежда така. Софи на този етап се е фиксирала в кариерата си, а участието й в шоуто за преобразявания е добре дошло в коронакризата без клубове и чалготеки. Маринова е неутешима романтичка и със сигурност се кълне в Свети Валентин. Синът й Лоренцо, който вече изкласява и трябва да избере къде да е студент, пък се надява покровителят на влюбените тази година да му донесе нов късмет, защото е без гадже.             

Башар Рахал и Райна Караянева

Ученикът на Стефан Данаилов и бившата моделка на „Ивет фешън“, с която се запознаха и залюбиха като ководещи на отдавна несъществуващата „Лотария България“, имат по един брак зад гърба си, така че надали ще се втурнат да слушат Менделсон ръка за ръка – преди, по време и след Свети Валентин. Но докато за Райна се знае, че е разведена с колегата си от „котешката пътечка“ Генадий Ников - баща на сина й, то за Башар Рахал не е известно дали е върнал юридическата свобода на Калина, майката на двете му дъщери. Много е вероятно обаче това вече да е станало, тъй като бившата съпруга, която запази фамилията му, се показва с афроамериканеца Чарлз Матокс - готвач, актьор, музикант, сценарист, режисьор на кулинарно предаване. Както се знае, Калина е продуцент в сутрешен блок на тв канала KTLA в Лос Анджелис.  Сега Башар се е погрижил за поредна изява в киното на Райна – той и Ники Илиев усилено работят по продължението на романичната драма „Завръщане“.

Мира Добрева и Георги Торнев

Водещата на „Питай БНТ“ приема обратите в сантименталния си живот със стоицизъм и мъдрост. Красивата родопчанка от години е в отворен брак с режисьора продуцент Георги Торнев, но вече не се връзва нито на слуховете за мачовските му подвизи, нито на флиртовете му с консумация. Мира дори не се наема да прогнозира още колко време ще бъде брачен съдружник по неволя, но все още носи халката си. Затова пък с кеф пише – неотдавна излезе книгата й с документални разкази „Столетниците – благословия или орисия“. Засега не се е чуло Добрева да има кавалер за Свети Валентин, въпреки че надали й липсват ухажори. Тя просто не е на тази вълна, коментират от обкръжението й.     

Жени Калканджиева и Тачо

Шефката на „Визаж“ и Стефан Манов са другата емблематична двойка за схемата „отворен брак“. След доста години, през които силно се любеха и мразеха, сега са замразили и отношенията си, и потенциалния развод. Може би Жени е решила първо да оправи проблемите със съседките, с които доскоро беше във война, а после да решава дали държи да премине в армията на бившите съпруги. Калканджиева и Тачо напоследък живеят на различни места и нямат поводи за емоционални изригвания. До преди пандемията Жени почиташе всеки празник, включително и Свети Валентин. Сега обаче любимите й заведения са затворени, така ще трябва да организира друг тип сбирки, а тя, както се знае, ги умее тези неща.  При Калканджиева има още нещо, което не е типично за света на модата – тя е далеч от образеца на мъжемелачките, така че Тачо има още шансове.   

            

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай