Иван Лечев и Жени кръстиха сина си Константин

Иван Лечев и Жени кръстиха сина си Константин | StandartNews.com

София.  Съпругата на Иван Лечев, Жени Александрова го дари с втори син. Бебето тежи 4 кг, високо е 50 сантиметра и се е родило със секцио в болница "София мед". Вчера легендарният китарист от ФСБ и актрисата и певица от театъра "Зад канала" избраха и име на наследника си - Константин. Иван има 24-годишен син от предишния си брак, кръстен на неговото име. Работи в световната банка "Морган Стенли" в Глазгоу, Шотландия.


 По същото време и Милен Цветков се разписа за наследник, зодия Лъв с аксцендент Близнаци. Водещият от Нова тв и приятелката му Ивет кръстиха момченцето си Боян. Бебокът се е родил 3, 050 кг и то сравнително леко. Майката и детето се чувствали прекрасно. Докато Ивета раждала, Цветков бил на служебна среща, но след като разбрал, че е станал татко за втори път, веднага отишъл при гаджето и отрочето си в болницата. От първия си брак журналистът има една дъщеря. Тя се казва Калина и вече е на 15 години.


 Връзката между Милен Цветков и Ивета Гоцова започна преди две години и половина от една покана във фейсбук от дамата към журналиста. Двамата признават, че в началото са се разбрали да имат неангажираща връзка, но в един момент нещата са станали сериозни. Терапевтката, която е точно 20 години по-млада от любимия си, заради него се научи да кара ски и сърф и да играе тенис, а преди да забраменее беше по-запалената от двамата. Бебето им беше желано, а не плод на случайност. Радостната вест завари Милен на коледния купон на Нова телевизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай