Иван и Андрей отвърнаха на хейтърите

Минали сме през всичко заедно и не сме се разделили, казаха тв продуцентите

Иван и Андрей отвърнаха на хейтърите | StandartNews.com

„Минали сме през всичко заедно и не сме се разделили. Дано не ни мине котка път, да ни урочасат и да стане някоя беля покрай това издание“ – така Иван Христов отговори на въпроса на Деси Стоянова „Защо гледаш така кахърно?“.

Двамата тв продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов гостуваха в „Преди обед“, за да разкажат за новата книга „Братя по сърце“, в която разказват за 30-годишното си приятелство и съвместна работа.

„Вчера гледах по форумите как ни хейтят за новата книга. Някой беше написал „Тия двамата нямат нито един работен ден“. Явно добре работим, след като на хората им изглежда, че си почиваме. Всъщност това, което се вижда по телевизора, е 1% от работата. Под него има айсберг, който е останалите 99%, и те са в това издание. Надяваме се книгата да попадне в ръцете на млади хора, които да се вдъхновят от нашия път и да останат в България“ – поясни Иван.

Андрей разказа за първото им предаване.

„Нина Селвелиева, една легенда от златните години на БНТ, беше директор на малка избушена кабеларка „Демо“. Бяхме 19-годишни и на един купон се роди идеята да направим предаване. То просъществува 3-4 месеца, доста аматьорско беше всичко, но сме благодарни на Нина за шанса“.

„Каквото и да постигнеш в живота, дори звезда на Алеята на славата да имаш, след едно-две поколения никой няма да те помни. Осъзнавайки това, спираш да се товариш с неща, които не са важни. Имали сме много тежки моменти. Когато ТВ7 фалира, задлъжняхме с близо 2 млн. лева. Големият късмет е, че тогава bTV ни подаде ръка“ – разказа Иван.

Андрей припомни, че са имали всякакви бизнес начинания – нощни клубове, ресторанти, агенция за запознанства, недвижими имоти, туристическа агенция…

„Научихме, че ако не разбираш от даден бизнес, по-добре не се захващай. Трябва да си фокусиран, иначе няма успех“ – коментира Андрей.

Той сподели и колко много съвпадения има в живота им.

„Ние сме Близнаци и Стрелец – те са на двата края на астрологията. Иван е роден в 12:25 през нощта, а аз в 12:25 по обяд. Сестрите ни се казват Боряна, а първите ни братовчедки се казват Яна. Освен това се оказа, че в апартамента, в който аз израснах на „Граф Игнатиев“, майка му си е играла с нейната най-добра приятелка. И накрая, неговият рожден ден е мой имен ден“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай