Историческа победа! Кой грабна стоте бона от "Игри на волята"

Направих немислимото, заяви шампионът

Историческа победа! Кой грабна стоте бона от "Игри на волята" | StandartNews.com

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”. 26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял от първото изцяло мъжко племе в историята на “Игри на волята” - Гладиаторите. 

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го заради своя баща, който ме подкрепя винаги! Ще помня преживяването “Игри на волята” цял живот”, коментира шампионът.  

Рълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Срещу него на Арената се изправиха компютърният гений Момчил Василев, който завърши втори, и милионерът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдя голяма.  

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.  

Шампионът на “Игри на волята” 5 Иван Рълев гостува за първи път след победата си в подкаста “След Игрите”. Пред водещата Ива Иванова той разкрива каква е била стратегията му, за да стигне до победата и потвърждава, че с Денислава Велкова са имали връзка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай