iPhone побърка собственика си! Изумителна случка

Той още не може да повярва

iPhone побърка собственика си! Изумителна случка | StandartNews.com

Признаваме, че често гледаме със съмнение на рекламите за водоустойчивост на различните смартфони и през годините неведнъж сме чували за отказани гаранции поради намокряне на уж водоустойчиви телефони. Сега ще ви покажем видео на един смартфон, който не знаем дали е водоустойчив, но със сигурност можем да потвърдим, че е олиоустойчив, ако изобщо съществува подобна дума.

В TikTok се появи видео, което показва как мъж изпуска своя iPhone във фритюрник с нагорещено олио, като през това време дори прави видео с него. Въпреки, че устройството остава там около 12 секунди при температура от над 150 градуса по Целзий, той продължава да работи и се нуждае само от малко почистване, за да бъде причислен отново към графата „като нов“.

Е, не сме съвсем сигурни, че смартфонът изобщо някога ще бъде като нов, но пък поне във видеото виждаме, че работи или поне такова е убеждението, което авторът ни споделя. В крайна сметка, не ви препоръчваме да пробвате подобни неща вкъщи, ресторанта или пък където и да било другаде, пише Факти.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай