Илиана Раева: Наско претърпя катастрофа преди дни

Илиана Раева: Наско претърпя катастрофа преди дни  | StandartNews.com

Наско Сираков е претърпял катастрофа преди дни, на което може да се дължи влошеното му здравословно състояние. Това съобщи съпругата му Илиана Раева във Фейсбук. Той е добре, но се нуждае от спокойствие и почивка, уточни тя.

"Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях", написа тя в социалната мрежа.

"Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие. Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!", продължава тя.

"Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения. Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!", завършва Илиана Раева.

"Пожелавам му бързо възстановяване!", написа нейна последователка във Фейсбук. Други потребители също се присъединиха към тези думи. 

По-рано днес стана ясно, че бившият национал ще остане под лекарско наблюдение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай