"Хелс китчън" удари в земята "Ергенът". Чоткин прави невъзможното

С четири щастливи двойки вече може да се похвали шоуто на шеф Виктор Ангелов

"Хелс китчън" удари в земята "Ергенът". Чоткин прави невъзможното | StandartNews.com

Кулинарното шоу "Хелс Китчън" удари в земята „Ергенът”. Засенчи го и по остроумие, и по интелект, и по сватби. С четири щастливи двойки вече може да се похвали шоуто на шеф Виктор Ангелов. След Димитър и Симона и Полина и Славейко за сватба заговори и Чоткин. А в последния епизод стана ясно, че Виктор от сезон 5 носи пръстен на ръката от приятеля си. Сватба, а? – попита го шеф Ангелов. А Виктор отговори: Да, имаше сватба, адаш ни е, шеф!

Избраницата на колоритния Чоткин също е част от участниците този сезон - това е Камелия, която напусна надпреварата преди месец, но докато беше в "Хелс Китчън" тя призна, че е влюбена в Чоткин.

Бъдещият младоженец пък вече се оглежда за годежен пръстен и е готов да даде за него поне 5000 лева, призна си Чоткин през седмицата. Той спечели награда – среща със семейството си, но когато отиде на уреченото място, там го чакаше Камелия. Близките на Чоткин казват, че толкова влюбен никога досега не са го виждали.

Самият Чоткин заяви пред останалите финалисти в Кухнята на Ада, че за Камелия годежният пръстен трябва да струва поне 5 бона, затова още отсега събира парите. Никол се опита да му опонира, че стойността не е най-важната, но Чоткин бе категоричен, че ще даде равностойността на поне 6 минимални работни заплати за накита на любимата си.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Иванов
преди 1 седмица

Нищо не е ударило това аморално готварско предаване щом са почнали да набират нови участници за ергена 4

Откажи
Христо Кисьов
преди 1 седмица

Това предаване е на висота ! Интересно и поучително е за ЗРИТЕЛИТЕ ! Готварството Ги привлича ! Пожелавам успех на ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ и Шеф ВИКТОР АНГЕЛОВ , който умее да Ги амбицира и стимулира ! АДМИРАЦИИ !

Откажи
Предаването
преди 1 седмица

е супер ! Много млади Хора го гледат ! Да продължават !

Откажи
Катя
преди 1 седмица

Чоткин с малката чотка.Подмазвач!

Откажи