Гришо е баджанак с половин Холивуд

Гришо е баджанак с половин Холивуд | StandartNews.com

Българинът се оказа желан заместник на половинките на Марая Кери и Бритни Спиърс

Бедното момче от Хасково влезе в клуба на най-големите плейбои отвъд океана

Баджанак, бадже, баджо. Обръщението в българския език носи далеч по-пикантен смисъл от буквалния. На уличен жаргон баджанак е мъжът, с когото сте имали или имате една и съща жена. Голяма любов, гадже или просто флирт за една нощ - няма значение. Понякога се ползва с приятелски тон, понякога - обидно. Този е баджанак с целия град - подигравката минава за жестока. В случая с Григор Димитров обаче смисълът е съвсем друг. Всеки мачо си мечтае да бъде на негово място. Гришо доказа, че може да има която и да е красавица на света. Та сегашното му гадже Никол Шерцингер е мокър сън на половината мъже! Покрай известните мадами нашето момче не само влезе в клуба на прочутите плейбои. Той се сдоби с още куп известни баджанаци, някои от които са наистина звезди от световна величина.

В болида на нещастната любов

Никол със сигурност е най-сексапилната дама, пленявала сърцето на Гришо. Мечта на милиони мъже по света. Но! Супер нещастна в любовта. Поне досега. Защото откакто е с хасковлията, певицата изглежда като влюбена ученичка на разходка в Кенана.

Списъкът й с официални гаджета въобще нее дълъг. Разбира се, най-известният баджанак на нашето момче се казва Люис Хамилтън. Настоящият шампион във Формула 1 и госпожица Шенцигер се събират и разделят безброй пъти. Краят идва, внимавай, Григоре, защото Люис не е готов на сватба, семейство и деца. Така след 7 години Никол се оказва самотна и отчаяна. "Не съм робот! Нося сърце", плаче каката, докато е жури в "X фактор". Но идва спасителят. Григор Димитров, който точно е бил шута на Маша.

Друг известен баджанак на българина по тази линия е Ник Хексъм. Той е композитор, текстопсец, китарист, вокалист на групата 311. Рокаджиите са мултиплатинени отвъд Океана, макар не толкова популярни у нас. Любопитното е, че веднага след раздялата лидерът на алтернативната банда се жени и му се раждат две деца.

С холивудски загар е и друго бивше гадже на Никол - Телън Ториеро. Той е звезда от риалити сериите "Лагуна бийч". Актьор и продуцент, който се задържа около две години до певицата. Човекът не е особено популярен тук, но явно си пада плейбой. Преди да се хване с Никол, е сгоден за Кимбърли, дъщерята на легендата Род Стюърт.

Разбивач на сърца е и друг бивш на Никол - Ник Канън.Той се изпуска, че е преспал с красавицата по време на радиоинтервю. "Бях с нея, Ким Кардашян, Кристина Милиан, Селита Ибанкс", изцепи се отворкото, който е едновременно рапър, актьор, водещ, продуцент. И бивш съпруг на шармантната Марая Кери.

Е, г-ца Шерцингер никога не потвърди думите му, но едва ли това е толкова важно.

Рапъри и други големи момчета

Чудно е как Серена Уилямс избра бялото българче след цял списък от здравеняци с тъмен цвят на кожата. Рапъри, спортисти. Това са любимите мишени на тенисистката, която нарече сърцето на Димитров "студено". Разбира се, след като нашият й би шута.

Като се движи из Ел Ей, Григор трябва да внимава да не отнесе тупаник от някой от бившите на Серена. Пълно е с такива. Най-прочут може би е канадският рапър Дрейк.

За две години тя върти любов и с колегата му Common. Разделят се през 2010 година. "Така се случва, когато се срещнат двама работохолици", споделят техни познати. Според слуховете Серена и рапърът се събират миналата година за кратко.
Здраво момче е и баскетболистът от НБА Амаре Стадемайр. Високата 211 сантиметра канара завърта афера със Серена, докато играе за "Ню Йорк Никс". Точно като баджанака си Григор и тъмнокожият спортист минава за невероятен плейбой. Един от най-оборотните мъже в НБА.

Джаки Лонг едва ли ви говори нещо, но е поредният актьор, водещ, продуцент и какъв ли още не, който минава между чаршафите на Уилямс. Не се задържа и година, а Серена му бие шута чрез... съобщение в блога си.

Бяло момче в списъка на шампионката е Брет Ратнър, режисьорът на "X-Men" и "Prison Break". Двамата са заедно между 2004 и 2006 г. И точно като Гришо кинаджията май изневерява на Серена. Тя се вбесява, когато научава, че Брет обикаля цяла седмица по купони в Ню Йорк с P Diddy и Jay-Z, вместо да са заедно.

Истинска скала е Кейшон Джонсън, ас по американски футбол, първи избор в драфта през далечната вече 1996 година, когато Григор си е играл на пясъчника в Хасково. Та Серена успява да разведе здравеняка през 2002 г. Явно това му дава сила, защото на следващата печели Супер Боул с "Тампа".

И няма как да не представим най-любопитният баджанак на Григор - неговият дългогодишен треньор Патрик Муратоглу. Всъщност, спецът е причината Димитров и Уилямс да се опознаят добре в Париж. Патрик тренира двамата, докато трае любовта им. Той забива Серена веднага след раздялата й с Григор. И се развежда. Шарапова, която се чувства обидена от нападките на Уилямс, не пропуска да контраатакува по темата. Рускинята отсича, че не иска морал от жена, която разваля семейни мъже! Истинска сапунка за баджанаци, съперници на терена, бивши приятели.
Просто от любопитство ще споменем как жълт сайт гръмва, че Серена излиза със самия Колин Фаръл. Всички сериозни медии започват трескаво да търсят потвърждение, но не намират. Затова няма да броим страхотният актьор сред баджанаците на българина. Макар че никога не се знае, когато говорим за огън момчета като тези двамата.

Your sugar. Yes, please

Макари да е грешно хронологически, няма как да не започнем с фронтмена на Maroon 5, когато говорим за Маша Шарапова. Адам Лавин е класически плейбой, достоен баджанак и съперник на Гришо. Забива Маша във времето, когато тя е просто една от блондинките, минаващи на конвейер през спалнята му. Раздялата им става легендарна. Московски сайт цитира мачото, че не е с Мария, защото "тя не издава никакъв звук по време на секс и просто лежи като умряла жаба". Потрес! Адам завежда дело срещу авторите на статията. Последните облаче го наричат мрънкало. Адам се обажда на всички свои бивши да ги успокои, че не е такъв изрод. И накрая се кротва. Жени се за Бехати Принслу, модел на сутиени. Класика!
И Саша Вуячич е успял спортист, но за разлика от Григор стига до годеж с Маша. Аха да падне в капана. Словенският баскетболист от НБА се разделя с Шарапова през 2012 г. "Изкарахме страхотни години. Още мога да го нарека свой обичан приятел", съобщава рускинята.

Мастит продуцент забива Маша през 2008 г., когато тенисистката е предимно контузена. Става въпрос за Чарли Еберсъл. Момъкът е син на Дик Еберсъл, прочут шеф на спорта в гиганта NBC. Баща и син преживяват огромна трагедия, след като частният им самолет катастрофира. Умира братът на Чарли - Теди.

Продуцентът на куп известни програми бързо намира утеха след Маша. Започва да излиза с Бритни Спиърс. Мария, Мария, защо все с певици те сменят.

Слуховете поставят и Анди Родик в списъка с баджанаците на Гришо. Случва се през 2006 година, но американският тенисист яростно отрича за Шарапова. "Стига. Тя е чудесно момиче. Знаеме се, на едно място сме, но нищо повече", отсича Родик по време на откритото първенство на САЩ.

Кой знае защо обаче не му вярват. Даже двойката получава име - Родапова. Измисля го не някой жълт вестник, а самият "Ню Йорк Таймс". Маша пък се появява на тренировка с горнище, на което пише "LOVE IS IN THE AIR'.

Първата любов

Първата голяма любов на Гришо е пловдивчанката Симона, дъщеря на известния бизнесмен Ангел Стефанов. Дори най-големите клюкари под тепетата не знаят подробности за личния й живот след края на връзката с тенисиста. Симона учи и живее в странство. Чуло се, че се е залюбила с чужденец, но толкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай