Гришо се разкри. Послание към бъдещата си жена

Направи най-откровеното си признание

Гришо се разкри. Послание към бъдещата си жена | StandartNews.com

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се разкри. Каза какво би го направило най-щастлив.

Гришо призна, че обича да прекарва време с деца и би искал един ден да стане баща. В последното си интервю българинът, който е без гадже към момента, отправи послание към бъдещата си жена.

"При всяка възможност се опитвам да прекарам малко време с децата. Мисля, че е важно да връщаме, не само на нашата общност от фенове, но по-общо на младите хора. Винаги съм отдавал голямо значение на общуването с децата. Никога не знаеш откъде може да дойде следващата голяма звезда и е наистина хубаво да си вдъхновение за по-младите", обясни българинът пред monacomatin.com.

"Да им помагам и да ги вдъхновявам колкото е възможно повече с моето присъствие, освен да ме виждат да тренирам на корта. Виждам тези неща като нещо наистина положително. Много харесвам деца и се надявам, че един ден, когато ги имам, ще бъде също толкова красиво да живея от другата страна", допълни Димитров.

32-годишният тенисист наскоро се раздели с последната си приятелка - актрисата и модел Мадалина Генеа, като румънката го обвини в изневяра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай