Четвъртък,

Гришо проговори за Лолита. И за ЧРД с нея и мама/ФОТО/

От: СТАНДАРТ -
1840
Гришо проговори за Лолита. И за ЧРД с нея и мама/ФОТО/
A
A
A

Първата ни ракета Григор Димитров проговори за неочакваното си посещение в България, за приятелката си Лолита Османова и за рождения си ден. Утре Гришо става на 30 г. и е у нас, за да отпразнува юбилея си със своите родители и дамата на сърцето си. Димитров искал да покаже Лолита, каза той в Хасково.

ВИЖ ОЩЕ: Гришо с Лолита у нас за ЧРД

„Нормално е да се върна преди 30-ия рожден ден. Исках тук да си празнувам, да се видя с родителите си, да се насладя на момента, да покажа на приятелката ми, на агента ми, които също са тук с мен, откъде съм”, заяви в родния си град тенис звездата. Снощи стана ясно, че Гршо се е прибрал у нас. Първата му стъпка на родна земя бе да посети Боянската черква, която е филиал на НИМ.

Преди дни тенисистът ни участва в турнира от Мастърс сериите в Рим. За съжаление, испанецът Александър Давидович успя да го надвие.

„Последните няколко седмици бяха много трудни за мен, тренирах много, мачовете не се случиха по начина, по който очаквах. Но това е тенисът. Гледам да се фокусирам за турнирите в Женева и Франция”, каза още Димитров.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com