Горещи партита след наградите „Еми“

От HBO, Амазон и Нетфликс организираха за звездите маратон от купони

Горещи партита след наградите „Еми“ | StandartNews.com

След като „Игра на тронове“ и „Fleabag“ спечелиха големите призове „Еми“ – съответно за най-добра драма и най-добра комедя – актьорите нямаха търпение да отпразнуват успехите си. Както традицията повелява, всички се втурнаха на афтърпартита. От HBO, Амазон и Нетфликс организираха най-горещите купони на годината. Най-добрата актриса в комедия Фийби Уолър-Бридж се присъедини към празненството на Амазон в хотел „Chateau Marmont“ в западен Холивуд. Според очевидци, тя е стискала здраво статуетката си и се снимала с всички, усмихната до уши. Тони Шалуб от „The Marvelous Mrs. Maisel“, който грабна наградата за най-добра подържаща роля в комедия“, също не изпусна събитието и се появи със съпругата си Брук Адамс.

Купонът на HBO в „Pacific Design Center“ бе описан от очевидци като „грандиозен“. „Имаше много пиене и няколко зали с уникален кетъринг. Масите с десерти бяха огромни и наредени точно в центъра“, сподели източник пред „E!News“. Дрейк и Терънс Хауърд били забелязани да разменят номерата на телефоните си. Рапърът бил душата на компанията според същия информатор и всички се редяли на опашка, за да си правят селфита с него. Шефовете на Нетфликс в „Milk Studios“ събрали Ейми Похлър, Наташа Лион, Кит Харингтън и Емилия Кларк. Те завладяли сцената и зашеметили всички с уменията си на танцьори. Според светските хроникьори, най-сдържани сред празнуващите са били звездите от "Чернобил", макар че продукцията се класира с 10 победи в съзтезанието.

А ето и всички исторически моменти от 71-то раздаване на наградите „Еми“. Били Портър стана първият открит гей афроамериканец, който бе номиниран за най-добър актьор в драма и който след това да спечели златото. Това бяха също и първите му номинация и победа в кариерата му.

Създателката на най-добрата комедия „Fleabag“ Фийби Уолър-Бридж стана вторият човек, който печели отличията за най-добра актриса в комедия и най-добър сценарий. Тина Фрей бе първата с подобно постижение през 2008-а за „30 Rock“.

Джарел Джером стана вторият най-млад актьор, който печели приза „най-добър актьор в минисериал или филм“. Също така той е първият афролатино, който стана номер едно в тази категория. Питър Динклидж постави рекорда за най-много победи в категорията за най-добра подържаща роля. Звездата от „Игра на тронове“ - сериалът с 12 статуетки - спечели приз номер 4 тази година. Той задмина конкурентите си Арън Пол, Арт Карни и Дон Нотс, които имат по три.

Нина Уест е първата, която минава по червения килим на наградите „Еми“ в пълния си тоалет на драг кралица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай