Голямото надцакване в "Маскираният певец" 3

Звездите лъжат като за световно

Голямото надцакване в "Маскираният певец" 3 | StandartNews.com

Голямото надцакване в „Маскираният певец“ 3 продължава на бързи обороти. Ето няколко хипотези за това кой се крие зад фамозните и разточителни костюми, сътворени от Кремена Халваджиян. 

Базирайки се на уликите за Малинката, може да се предположи, че това е Люси Дяковска. Във визитката се казва, че е родена в град, в който са родени още много популярни хора, но самият той не е хитова дестинация. Зрители вече разкриха, че клипът, с който е представена Малинката, е сниман именно в Плевен. Гларусът се оказа голяма загадка. Той е от Варна, а клипът за визитката е сниман в Морската градина. Той прави всичко за хората, които го гледат – явно е актьор. Роден е в годината, в която е проведено голямо спортно състезание в град от бившия Съветски съюз - най-вероятно става въпрос за Игрите на добра воля в Москва през 1980 г. На това описание отговаря Христо Петков от Народния театър, който редовно снима в сериалите на Нова телевизия - „Дяволското гърло” и „Отдел Издирване”.  

Самураят пък пее като Алекс Георгиев, който миналата година блесна като в отбора на Графа в „Гласът на България”. Във визитката се казва, че всичко му е двойно - момчето е родено в Пловдив, но живее в Манчестър, развива се едновременно като музикант и футболист, а освен, че пее, свири и на китара.

Носорогът отвежда към две догадки по показателя „жива легенда”. Първата е за някой от актьорите в едноименния филм на Ники Илиев.  Може би е Димо Алексиев, който е капризен към храната, точно както се твърди за човека зад маската, и е почти на 40. Втората е за Стенли, който е на сцената от близо 40 години и е истинска легенда в музиката, а е участвал и в групата „Легендите”.

Перлата най-много прилича на Нели Петкова. Визитката й е снимана близо до родния град на певицата – Карлово. За нея се казва, че досега не е лягала под ножа. Перлата е създадена от „бижутери със славно потекло”, но вече е кралица в собствено кралство. Вероятно се има предвид миналото й със Слави Трифонов и „Ку-ку Бенд” и актуалната й самостоятелна кариера, пише Уикенд.  

За една от маските зрителите са единодушни в догадките кой се крие зад нея - Прилепът. Феновете са убедени, че в костюма е провокативният Иво Димчев, който е предизвикателен, обича вниманието и е символ на нощта, макар да харесва и дневната светлина. Самият артист, естествено, отрече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай