Бомба! Съдбовна промяна за Евгени и Валерия

Какво се случва

Бомба! Съдбовна промяна за Евгени и Валерия | StandartNews.com

Слуховете са, че Евгени Генчев и момичето, което той избра от шоуто – Валерия Георгиева разиграват само театър пред обществото с годежа си след предаването, май ще се окажат истина. Според информация "от сигурен източник", двамата вече са в историята - като двойка, разбира се, пише zajenata.bg.

Иначе, да са живи и здрави, всеки продължава по неговия си път. Много време отне на двамата да се решат да проговорят и да престанат с цирковете и постановките, че все още са годеници. 

Истината е, че не са годеници от поне два месеца, но продължаваха да хвърлят прах в очите на всички, заради договора с формата. Знаем, че през първия сезон Виктор Стоянов и Виктория Капитонова не бяха заедно и ден, но си го признаха още в края на предаването.

Затова продуцентите настояли Евгени и Валерия да поиграят малко театър, за да повярват хората, че любовта все пак е възможна и може да се случи в тв-риалити.

Когато интересът към тях започна да намалява обаче, Евгени реши да говори и веднъж завинаги да приключи фиаското, за да го оставят на мира. Пианистът признал официално, че неговата Вал вече не е неговата Вал и й желае успех и късмет занапред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай