Голяма промяна в живота на Слави! Къде отиде

Стана готов новият палат на шоумена

Голяма промяна в живота на Слави! Къде отиде | StandartNews.com

Голяма промяна при Слави Трифонов, свързана с имот.

Шоуменът се е нанесъл окончателно в новото си луксозно имение в тузарския квартал Бояна, купено от него още преди няколко години, след като през лятото то най-накрая било завършено.

5-етажната луксозна къща се намира близо до Киноцентъра и до нея се стига по частен път, заварден от охранители. Според грубата оценка на брокери, имотът струва поне 7 милиона лева. Сред екстрите й са външен басейн, автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, спа отделение, парна баня, сауна, японска градина и винарна.

Много пари са дадени  за панорамните прозорци и осветлението, а обзавеждането е поръчвано на дизайнерски къщи в Италия и Франция и за него шоуменът е чакал повече от година.

Близки до Слави разказват, че в имението е инвестирано с цел продажба, но след като не успял да го препродаде през 2016 година,  той се отказал и започнал да го благоустроява. Луксозното жилище е със застроена площ  от 1199 кв. м., а дворът е около 2 декара. Преди около година е решил да се премести в него, след като не бил особено доволен от презастрояването на комплекса „Делта хил“ в пернишкото село Кладница, където живееше.

Според имотната му декларация, Трифонов притежава недвижимо имущество, влогове и акции на стойност над 20 милиона лева, пише Уикенд..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Банана Ягодова
преди 6 месеца

Браво

Откажи