Голяма новина за Слави Трифонов! Шокираща промяна

Много добри неща се случват на шоумена

Голяма новина за Слави Трифонов! Шокираща промяна | StandartNews.com

Изключително позитивни новини за шоумен номер едно на страната през новия век.

Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която го мъчи вече близо 20 години – множествена склероза. Дългия е значително по-добре, отколкото беше преди няколко лета и в момента дори се движи без помощта на бастун, издават хора от най-близкото му обкръжение, пише Уикенд.

Ако се вярва на слуховете, от есента на миналата година Трифонов се е подложил на експериментална модерна терапия, която дала учудващо добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма.

Освен това, Слави започнал да се подлага на ежемесечен престой в барокамера, която възвърнала жизнените му сили. Всеки ден в къщата му идвал и сертифициран рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави дори намирал сили да тренира в личната и фитнес зала, която е направил в имението си.

Окрилен от значителното подобрение на здравето си, шоуменът-политик планирал да се завърне и на сцената с голям концерт заедно с „Ку-ку бенд”. В момента се уточнява къде да бъде спектакъла – дали в зала „Арена София”, или дори на националния стадион „Васил Левски”, където преди няколко години бе едно от знаковите шоута на Трифонов и компания.

Това щяло да бъде и пирона в предизборната кампания на партията му „Има такъв народ”. Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и дори да влезе за кратко в бъдещия парламент.

Междувременно, както БЛИЦ писа Трифонов се е активизирал и на бизнес фронта. 5 години след като напусна с гръм и трясък Би Ти Ви и започна да бълва огън и жупел по нея, той се завръща на бял кон в нейната програма. Негова фирма ще прави втори сезон на състезанието „Бягство към победата”, което през 2009-а беше снимано като проект на „Шоуто на Слави”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Магелан
преди 4 седмици

Ха,ха,ха,ха.На този Чалгарин от Уйчиндол ,никой вече не. Му вярва ????Неговите соло ташаци сиржиите и Тошко Френския излъгаха най силно хората който гласуваха за тях не направиха самостоятелно правителство.О сега няма да влязат .

Откажи
Мария Александрова
преди 4 седмици

Аз не съм фен на Трифонов, нито съм гласувала за него. Познавам го служебно, работата ми налагаше. За разлика от останалите членове на НС, които не жалят нито народ, нито държава, Трифонов е наистина родолюбец и е последователен в действията си. Не харесвам у него факта, че държи на Европейския съюз и НАТО, а те извеждат безмилостно финансите ни и ни водят към участие във войната и заличаване на държавата ни. Ако размисли и промени тази си привързаност, бих гласувала за него, но САМО тогава.

Откажи
Силвия
преди 2 дни

Моля за информация относно името лекарството от терапията. Аз съм с МС от 18 години. В момента съм със скованост в краката. Благодаря.

Откажи