Голяма новина! Любимо шоу се връща на екрана

ето кога

Голяма новина! Любимо шоу се връща на екрана | StandartNews.com

Едно от най-обичаните предавания на bTV - "Бригада нов дом", се завръща в ефир през тази зима.

Водеща отново ще бъде красивата Мария Силвестър. Вече повече от 15 години тя е сред най-популярните лица в България като модел, водещ и главен двигател на Бригадата. Засега останалата част от екипа на рейтинговото предаване остава в тайна. Знае се само, че ще работят нови хора както зад камера, така и като лица.

Все още не се знае кой ще заеме мястото на главния майстор, но се знае, че любимият на всички Владислав Караджов вече няма да пленява дамите с чара си. Снимките на "Бригада нов дом" започват тази седмица. Според слухове предаването ще ни изненада с нови правила и обновена визия. Доколкото се знае, вероятно то ще се излъчва през седмицата, но още не са го позиционирали от медията.

Шоуто е под въпрос дълго време, но сега започва нов старт и хората от екипа са оптимисти, че ще се справят със задачата. Преди време любимата бригада на всички българи, чиито домове имат нужда от ремонт, се разпадна. Майсторът Владимир Караджов вече работи с други хора и с половинката му Цветелина започнаха да правят свое собствено предаване. То отново е за ремонти, но е в малко по-различен формат.

Продуценти на "Бригада нов дом" са неуморимите Иван и Андрей. "Да участваш по какъвто и да е начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо. Много е приятно, но е и тежко физическо задължение", казва Андрей Арнаудов. Официално снимките започват във вторник, 5 септември, и ще продължат до края на декември. По създаването му ще работи огромен екип от професионалисти. Снимачните дни ще са шест на седмица и ще продължават по цял ден. Екипът очаква една много забързана и натоварена програма, но смята и че ще е много забавно същевременно, пише столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай