Голяма холивудска звезда изригна срещу феновете

Той е известен с чувството си за хумор

Голяма холивудска звезда изригна срещу феновете | StandartNews.com

Том Холанд има завидно чувство за хумор. На въпроса коя е мечтаната роля за него например, той не посочва тази на Спайдър-мен или някой друг супергерой. Вместо това се шегува, че мечтае да изиграе някой персонаж в реклама на прах за пране Tide - от онези, които не могат да повярват колко е бяло прането.

"Съжалявам, че споменах конкретен бранд. Бих го направил за всеки прах за пране", продължава с бъзиците Холанд за онлайн изданието Hard Drive. Актьорът обаче никак не е толкова духовит, щом стане въпрос за ръста му. Холанд е висок 1,68 метра и има само една молба, която изказва на глас пред Hard Drive - да спрат да го обиждат за височината му.

Той подчертава, че няма какво да направи точно за ръста си, за да го промени, затова е най-разумно публиката да го приеме такъв, какъвто е.

Това не е първият път, в който Холанд се опитва да отклони разговора от височината си. Миналата година в шоуто на Греъм Нортън водещият повдигна въпроса, че гаджето на актьора - колежката му Зендая - е с почти 6 сантиметра по-висока. "Хората ме питат как се целуваме и ми казват, че сигурно е адски трудно", откровен е Холанд. Той нарича подобни заключения "откровено глупави" и уточнява, че по негово мнение разликата в ръста не е "чак толкова голяма". "Въпросите около височината ми са абсурдни", убеден е Том. 

Нещо повече, той не крие, че по време на кастингите за "Спайдър-мен: Няма път към дома", всички актриси са били по-високи от него. "Вярно е, доста съм нисък. Но режисьорът Джон Уотс ме нае въпреки всичко и според мен с решението си искаше да разбие стереотипите", разказва Холанд за Греъм Нортън.

Зендая на свой ред заявява, че също не вижда проблем в разликата във височините и разкрива, че в семейството ѝ майка ѝ също е по-висока от баща ѝ. "Не го намирам за проблем, израснала съм в такова семейство", добавя звездата от "Еуфория". Холанд изтъква и някои предимства на ниския си ръст, като посочва, че някои каскади са по-лесни за изпълнение от по-ниски мъже.

Освен това държи да припомни и че негови колеги като партньора му в Uncharted - Марк Уолбърг - също са с ръст около 1,70 м., пише webcafe.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай