Глория: Не знам как не умрях

Певицата и семейството й прекараха тежък Ковид в болница

Глория: Не знам как не умрях | StandartNews.com

Глория имаше много поводи за празник през изминалите дни и месеци. На 6-и май отбеляза имен ден. Месец по-рано направи погача на внучката, с която я дари дъщеря ѝ. За повода отново записа песента „Децата“.

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено”, сподели певицата в ефир.

Глория каза, че помага на дъщеря си в отглеждането на Галина. „Не ме интересува как ще се обръща към мен - баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво”, добави тя.

Изпълнителката разказа и за тежката борба на семейството й с коронавируса Тя, майка й и дъщеря й Симона Загорова едновременно са били приети в болница за лечение. „Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално. Лекарите ме успокояваха, че съм силна и ще го мина. Приятелите ми ме подкрепяха. Бони беше неотлъчно до нас, показа смелост, в него са събрани 10 мъже, притежава такава мъжественост, каквато другите само претендират, че имат”, разкрива Глория. 

„В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря”, каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански.

„Щастлива ме правят новите проекти, новите песни. На всички артисти тази пандемия не ни подейства добре. Нас първи ни затвориха и последни ни отвориха, преживях го много трудно. Новите песни ме карат да се чувствам добре, да съм жива. Контактът с публиката е незаменим. Родена съм с това признание и искам това да продължа да правя”, коментира още Глория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай