Геро се изповяда за катастрофата, променила живота му

След инцидента актьорът рязко качва килограми

Геро се изповяда за катастрофата, променила живота му | StandartNews.com

Герасим Георгиев-Геро призна, че не му остава време да спортува, за да сваля излишните килограми. Актьорът от години се мъчи да влезе във форма, но с минимален или никакъв успех. Преди време съпругата му Цвета дори търсила информация за операции на корема, които се извършват в турските болници и се допитала до екипа на хирурга, оперирал режисьора Люси Иларионов. Сумата за подобна интервенция обаче била колосална.

Но напоследък Геро изглежда много по-свеж и видимо отслабнал. На младини актьорът бил много активен - тренирал танци, борба, даже футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Всичко това приключило, след като Геро пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие.

Освен това преди 18 години той претърпява и катастрофа, след която рязко качва килограми, защото метаболизмът му се обръща, вероятно от стреса. Инцидентът се случва на връх Шипка, а след него Геро е бил три дни в болница с комоцио.

 "Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш", сподели Геро в ефира на Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай