Неделя,

Гавазова: Предизвикателство е да заместиш Хекимян

От: Агенция Стандарт -
Гавазова: Предизвикателство е да заместиш Хекимян
A
A
A

От 1 март сутрешният блок на bTV промени формата си, а изявеното лице на телевизията Биляна Гавазова стана водеща на „Тази сутрин“. Неин партньор е Златимир Йочев, който наскоро се присъедини към екипа на „Новини, актуални предавания и спорт“.

„Първите ни дни бяха изключително емоционални и изпълнени с много напрежение, но в същото време и много вълнуващи. Мисля, че си дадохме много заряд за "новото начало", в което има много усмивки и сериозен подход към важните теми, разбира се“, коментира Гавазора в интервю за Dir.bg.

Въпреки краткото познанство, двамата се сработват чудесно.

„И двамата искаме много и влагаме всичкото си старание да ни се получи, да спечелим аудиторията с работата си най-вече. И двамата сме емоционални и темпераментни хора, качества, които са много опасни, но мисля, че успяваме да насочим този заряд в правилна посока, а именно да предоставим на зрителите най-доброто актуално съдържание рано всяка сутрин. Злати е изключително умен и динамичен мъж, с много приятно чувство за хумор. Често се смеем в кратките телевизионни паузи. Чувствам се много спокойна с него и вече мога да кажа, че усещам неговата опора. Помагаме си“, споделя Гавазова.

За водещата на „Тази сутрин“ е изключително важно екипът да има доверието на зрителите и признава, че няма по-трудно нещо в работата.

„Това е всекидневна битка, защото всяка грешка се наказва сурово. Зрителите са изключително подготвени, знаещи и много любопитни хора. Имат много силен рефлекс да реагират, когато усетят грешка или неточност. Основният ми стремеж в момента е да постигна точния баланс между остротата, която изискват сериозните интервюта и актуалните теми в ефира на "Тази сутрин" и умерения, разумен тон, който също е много важен, за да стигнем до важните отговори и да ги представим на зрителите“, коментира тя.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички