Галка от „Каризма“ се завръща

Бившата дуетна половинка на Миро влиза в „Като две капки вода“  

Галка от „Каризма“ се завръща | StandartNews.com

Галка се завръща в родината поне за няколко месеца – бившата нежна половинка на Миро в култовия дует „Каризма“ влиза в „Като две капки вода“.  Това означава, че певицата, която от дълго време живее в Лондон, е уредила всички стари дългове – приятелски и финансови. Преди години се говореше, че след раздялата с Миро гласовитата дама се е качила на самолет за Острова, тъй като не успявала да се справи със суровата ни демократична и фискална действителност.      

“Предстоящото си участие в “Като две капки вода” приемам с неподправен трепет и вълнение като много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!”, сподели  Galia - хитмейкър, съавтор в хитовете на някои от най-успешните родни артисти, както и на любими песни на емблематичния дует.  

В сезон 8 зрителите ще проследят преобразяванията на още една музикална звезда – Тото от група „СкандаУ“. Популярният изпълнител ще остави изграденото амплоа, за да влезе в 13 образа на международни знаменитости. „Едно приключение без претенции, с много усмивки и все искрени. Това очаквам!“, признава изпълнителят на „Чужди усмивки“, „Спомен от рана“, „Хайвера“ и други хитови парчета. 

На 24 февруари Galia, Тото и другите обявени досега - Фики, DARA, Антоан и Георги - ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай