Понеделник,

Гала и родата влизат в Hell’s Kitchen. Ще готвят ли?

От: Агенция Стандарт -
3046
Гала и родата влизат в Hell’s Kitchen. Ще готвят ли?
A
A
A

Предстоят първите семейни войни за оцеляване в историята на Hell’s Kitchen България. Дневната кулинарна битка между двата отбора изпрати Червените на следващо предизвикателство с директни номинации, на които шеф Виктор Ангелов посочи чинията на Янита за голям провал и тя се нареди с оранжевата престилка до мъжа си.

Този път в кухнята на Ада се състоя щафета, в която трябваше една и съща двойка да стартира, завърши и плейтне ястието, приготвено с общи усилия от всеки отбор. Стартова двойка в Червения отбор бяха Елена и Анелия, а в Синия – Николай и Артур. В играта участниците трябваше да се допълват идейно, като покажат добра комуникация и пълно доверие на съотборниците си. Червените и Сините постигнаха равен резултат с първите си чинии, но битката се определи от попаденията в последното ястие и Сините откраднаха победата на жените.

Червените отидоха на директни номинации и преминаха към второто предизвикателство, което шеф Чилева стартира с кулинарен мастърклас за приготвянето на тесто за паста. Шеф Дани Спартак се яви като момчето на късмета и всяка от жените с червени куртки изтегли различен вид паста. Макар че Анелия беше много плаха и неуверена, нейното ястие спечели специално място в сърцето на шеф Ангелов, докато това на Янита беше пълно разочарование. Семейство Делчеви бяха изненадани да разберат, че трябва да се борят един срещу друг за оставането си в Hell’s Kitchen.

Специални гости в следващия епизод на Hell’s Kitchen България, за които състезателите ще трябва да готвят, са Гала, половинката й Стефан и дъщеря й Мари, която ще доведе приятеля си - сина на Джуджи, която също ще присъства. 

Как ще приключи кулинарната битка между семейната двойка? Янита ще успее да види в Денислав за пръв път като конкуренция? Кой ще напусне състезанието?


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички