Гала и родата влизат в Hell’s Kitchen. Ще готвят ли?

Янита ще се изправи срещу Денислав

Гала и родата влизат в Hell’s Kitchen. Ще готвят ли? | StandartNews.com

Предстоят първите семейни войни за оцеляване в историята на Hell’s Kitchen България. Дневната кулинарна битка между двата отбора изпрати Червените на следващо предизвикателство с директни номинации, на които шеф Виктор Ангелов посочи чинията на Янита за голям провал и тя се нареди с оранжевата престилка до мъжа си.

Този път в кухнята на Ада се състоя щафета, в която трябваше една и съща двойка да стартира, завърши и плейтне ястието, приготвено с общи усилия от всеки отбор. Стартова двойка в Червения отбор бяха Елена и Анелия, а в Синия – Николай и Артур. В играта участниците трябваше да се допълват идейно, като покажат добра комуникация и пълно доверие на съотборниците си. Червените и Сините постигнаха равен резултат с първите си чинии, но битката се определи от попаденията в последното ястие и Сините откраднаха победата на жените.

Червените отидоха на директни номинации и преминаха към второто предизвикателство, което шеф Чилева стартира с кулинарен мастърклас за приготвянето на тесто за паста. Шеф Дани Спартак се яви като момчето на късмета и всяка от жените с червени куртки изтегли различен вид паста. Макар че Анелия беше много плаха и неуверена, нейното ястие спечели специално място в сърцето на шеф Ангелов, докато това на Янита беше пълно разочарование. Семейство Делчеви бяха изненадани да разберат, че трябва да се борят един срещу друг за оставането си в Hell’s Kitchen.

Специални гости в следващия епизод на Hell’s Kitchen България, за които състезателите ще трябва да готвят, са Гала, половинката й Стефан и дъщеря й Мари, която ще доведе приятеля си - сина на Джуджи, която също ще присъства. 

Как ще приключи кулинарната битка между семейната двойка? Янита ще успее да види в Денислав за пръв път като конкуренция? Кой ще напусне състезанието?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай