Вторник,

Фурор! Филип Киркоров превзема Кремъл за юбилея

От: Агенция Стандарт -
6073
Фурор! Филип Киркоров превзема Кремъл за юбилея
A
A
A

Руският народен артист Филип Киркоров започва национално турне с над сто концерта. Шоуто "55. Gold the greatest hits" е създадено за 55-ата годишнина на именития изпълнител, композитор и продуцент, роден в България. Първите концерти от турнето ще са през юни 2022 г.

В интервю за ТАСС певецът уточнява, че юбилеят му ще бъде отбелязан с поредица концерти на сцената на Кремълския дворец. Мащабното шоу ще включва както хитове, така и нови песни, а артистът ще смени рекорден брой тоалети по време на спектакъла си.

Киркоров навършва 55 години на 30 април, предава БТА. Четирите празнични концерта в Кремъл ще са от 27 април до 30 април.

"Всяка песен ще бъде представена като отделен номер. Ще подобрим рекордите по преобличане на Шер", казва Киркоров. Предвидени са изпълнения на 34 композиции и 27 различни костюма. Артистът обеща на публиката "и кристали, и пера, и корона, и златен плащ", който от 30 години е неизменен реквизит в спектаклите му. "Всички кралски атрибути на Филип Киркоров ще бъдат представени на сцената с пълна програма. Всичко, с което се асоциира името на Филип Киркоров", каза артистът в интервюто.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com