Фолк легенда духна свещичките. Какво си пожела (снимки)

Клипове от мрежата

Фолк легенда духна свещичките. Какво си пожела (снимки) | StandartNews.com

Вчерашният 10-ти януари донесе много празнично настроение в дома на Огън момичето - фолкзвездата Камелия, защото тя отпразнува своя 53-ти рожден ден.

Изпълнителката, която вече сбъдна най-голямата си мечта, за която се бореше в последните години - това да стане майка, този път си пожела нещо, което нямаше как да не предизвика реакции сред последователите й. Поли Генова й пожела да бъде "много здрава и успешна, готина мама".

"Днес имам рожден ден! Желая си здраве и щастлив живот пълен с радости и новости. Благодаря на всички за пожеланията", написа Камелия и показа снимка, която изненада феновете й най-вече с това, че на нея блондинката е доста облечена в сравнение с традиционния сексапил, който лъха иначе от кадрите й.

 

 

Камелия демонстрира и супер настроение, докато любимият й Цветин отваря шампанското. От видеото, качено в профила на изпълнителката се вижда как тя даже танцува, докато снима мъжа си. Не се вижда само малкият им наследник Баян, който вероятно по това време е спинкал сладко./show.blitz.bg

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай